Ιωάννα Μαλέσκου: Βάπτιση Κόρης και Απόψεις για Γάμο

Ιωάννα Μαλέσκου: Βάπτιση Κόρης και Απόψεις για Γάμο

Ας δούμε τι αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου για την βάπτιση της κόρης της και τον πολιτικό γάμο!

Βάπτιση στην θάλασσα και Πολιτικός Γάμος: Οι αποκαλύψεις της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου, καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” με την Ναταλία Γερμανού, μοιράστηκε τα σχέδιά της για το μέλλον, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες σχετικά με την βάπτιση της κόρης της και τον γάμο της. Η επιθυμία της να βαπτίσει την κόρη της στην θάλασσα φαίνεται να προσκρούει σε δυσκολίες με την εκκλησία.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε: «Το όνομα της κόρης μας το έχουμε βρει, αλλά δε το έχουμε επικοινωνήσει ακόμα. Δυσκολεύομαι λίγο γιατί ο καημός και η επιθυμία μου είναι να βαπτιστεί στη θάλασσα αλλά, συνειδητοποίησα ότι δεν είναι τόσο εύκολο από τη πλευρά της εκκλησίας.».

Όσον αφορά τον γάμο με τον σύντροφό της, ξεκαθάρισε: «Ο γάμος έχει γίνει ο πολιτικός. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο». Αποκάλυψε δηλαδή ότι έχει ήδη τελεστεί ο πολιτικός γάμος.

Η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και τα αρνητικά σχόλια

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε και στην εμπειρία της από τη συνεργασία της με τον ΣKAΪ, καθώς και στον τρόπο που αντιμετωπίζει πλέον τα αρνητικά σχόλια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε: «Στη φάση αυτή έχω σταματήσει να επηρεάζομαι τόσο…Αισθανόμουν ότι αν δε μιλούσα θα έλεγαν ότι την ψώνισα… Αν ανοίξω τη συζήτηση για την προστασία που θα έπρεπε να έχω από το κανάλι, θα είναι σαν να ανοίγω τον ασκό του Αιόλου… Δεν ένιωσα αυτό της “αγκαλιάς”…».

Αναφέρθηκε επίσης στις πιέσεις που ένιωθε για την εμφάνισή της: «Δε ξέρω σαν ποιόν ή ποια ήθελαν να με φτιάξουν…Κακώς τα συζητάω αλλά όλα αυτά με έκαναν να νιώθω ότι δεν τους αρέσω…Αισθάνθηκα ότι κάπου με χάνω… Νόμιζα ότι κάθε μέρα έδινα εξετάσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ