Η Τρέισι Ράινερ συγκλονισμένη από τη δολοφονία του πατέρα της Ρομπ: «Είμαι σε σοκ»

Η Τρέισι Ράινερ συγκλονισμένη από τη δολοφονία του πατέρα της Ρομπ: «Είμαι σε σοκ»

Η Τρέισι Ράινερ δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα τι συνέβη. Ο πατέρας της, Ρομπ Ράινερ, και η γυναίκα του Μισέλ δολοφονήθηκαν χθες στην έπαυλή τους στο Λος Άντζελες. Είχε δει τους δυο τους μόλις μια μέρα πριν.

Μίλησε στο NBC News και είπε: «Προέρχομαι από την καλύτερη οικογένεια που υπήρξε ποτέ. Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι σε σοκ».

Η οικογένεια Ράινερ σε πένθος

Οι αρχές συνέλαβαν τον γιο τους, Νικ, ως κύριο ύποπτο για τον διπλό φόνο. Η Ρόμι, η κόρη τους, βρήκε τα σώματα νωρίς το πρωί της Κυριακής 14 Δεκεμβρίου. Η Τρέισι μεγάλωσε σαν δικό του παιδί τον Ρομπ Ράινερ, που την υιοθέτησε το 1971 ύστερα από τον γάμο του με την Πένι Μάρσαλ.

Η σχέση τους έμεινε στενή μέχρι το τέλος, παρόλο που η Τρέισι ήταν βιολογική κόρη της Μάρσαλ και του Μίχαελ Χένρυ. Ο Ρομπ Ράινερ, γνωστός σκηνοθέτης ταινιών όπως το “Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι”, είχε χτίσει μια μεγάλη καριέρα στο Χόλιγουντ. Τώρα η απώλεια σκιάζει τα πάντα.

Σοκ και θλίψη για την κόρη

Η δήλωση της Τρέισι Ράινερ δείχνει πόσο βαθιά την έχει αγγίξει η είδηση. Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, όπως είπε, και δυσκολεύεται να το χειριστεί. Η οικογένεια προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της μετά από αυτή την τραγωδία.

Photo Credits: AP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ