Η Μικαέλα Φωτιάδη εξομολογείται για τις “φίλες” της μετά την επίθεσή της! “Ντροπή, εκμεταλλεύεστε την κατάστασή μου για δυο λεπτά στον αέρα”

Η Μικαέλα Φωτιάδη εξομολογείται για τις “φίλες” της μετά την επίθεσή της! “Ντροπή, εκμεταλλεύεστε την κατάστασή μου για δυο λεπτά στον αέρα”

Η Μικαέλα Φωτιάδη αναφέρθηκε δημόσια στις “φίλες” της μετά την επίθεση που υπέστη.

Το μοντέλο διευκρίνισε πως η μοναδική αληθινή της φίλη είναι η Νίνα Κορομηλά και οι υπόλοιπες που μιλούν στις τηλεοπτικές εκπομπές το κάνουν για λεπτά δημοσιότητας.

Μικαέλα Φωτιάδη – Η ανάρτηση για τις φίλες της

«Βλέπω στις εκπομπές ξαφνικά πόσες “στενές φίλες” και “κολλητές” έχω. Είστε για γέλια, για κλάματα βασικά. Ντροπή να εκμεταλλεύεστε την κατάστασή μου για δύο λεπτά στον αέρα. Η “στενή φίλη” και η “κολλητή” μου, πώς και δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο; Τόσο στενή φίλη και δεν έχει τον αριθμό μου; Η άλλη η “κολλητή”; Είχε άλλες προτεραιότητες… Λοιπόν, κολλητή μου είναι η Νίνα Κορομηλά. Οι άλλες μιλάτε για τον εαυτό σας καλύτερα, πριν το κάνω εγώ. Έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ. Θα έρθει και η σειρά σας όμως» έγραψε στην ανάρτησή της η Μικαέλα Φωτιάδη.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ