Η αποκάλυψη της Κατερίνας Λέχου: “Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά…”

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Λέχου: “Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά…”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (18/5) η Κατερίνα Λέχου.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον λόγο που δεν έκανε παιδιά, αλλά και στα συναισθήματα που τη δένουν με τον σύζυγό της.

«Με θλίψη βλέπω ότι το πνεύμα μας δεν εξελίσσεται και πάρα πολλά αρνητικά πράγματα είναι καταγεγραμμένα στο DNA μας και δεν μπορούν να ξεριζωθούν. Θέλει ενδοσκόπηση, αλλαγή εκ βάθρων της παιδείας. Πιστεύω στην παιδεία και δεν εννοώ τα σχολεία. Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά, ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με εμένα, στο τι θα τους εμφυσήσω και ότι όλο το γύρω είναι δύσκολο. Το να είσαι γονέας είναι το πιο δύσκολο έργο από όλα. Κάθε φορά που τα ανίψια μου μού ζητούν τη γνώμη μου έχω μια αγωνία. Δεν ξέρω αν θα άλλαζε τη σχέση μου με τον άντρα μου η παρουσία ενός παιδιού. Ξέρω ότι η παρουσία ενός σκυλιού έχει αλλάξει τη σχέση μας», είπε η Κατερίνα Λέχου.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αγάπη που τη συνδέει με τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη: «Αγάπη είναι, σύνδεση, είναι συγγένεια, είναι απόφαση ότι εγώ θέλω να περπατήσουμε μαζί αυτό το μονοπάτι. Ο έρωτας είναι κάτι εφήμερο, αλλάζει μορφές. Λίγο και δεν μ΄αρέσει κιόλας η λέξη. Μου αρέσουν άλλες λέξεις περισσότερο το χωράω, σέβομαι, εκτιμώ κάποιον, έχουν άλλο ειδικό βάρος αυτές οι λέξεις από το να πεις “είμαι ερωτευμένη με κάποιον”».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ