Η Άννα Πάκουιν σε πρεμιέρα ταινίας με μπαστούνι – Προβλήματα κινητικότητας και ομιλίας

Η Άννα Πάκουιν σε πρεμιέρα ταινίας με μπαστούνι – Προβλήματα κινητικότητας και ομιλίας

Η 41χρονη Άννα Πάκουιν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί κρατώντας μπαστούνι, μαζί με τον σύζυγό της Στέφεν Μόγιερ, στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «A Bit Of Light». Φάνηκε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα κινητικότητας.

Οι τελευταίες της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί ήταν τον Οκτώβριο του 2022, απομακρυνόμενη από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Άννα Πάκουιν αποκάλυψε ότι τα δύο τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα, λόγω προβλημάτων υγείας. Σύμφωνα με το People, αντιμετωπίζει κινητικές δυσκολίες και προβλήματα στην ομιλία της.

Όπως αναφέρεται, «Δεν είναι καθόλου εύκολο. Είναι η πρώτη φορά που η Πάκουιν αποκαλύπτει δημόσια ότι παλεύει με προβλήματα υγείας». Δεν έγινε γνωστό το φύσημα των προβλημάτων, αλλά πηγές αναφέρουν οπτιμιστική αντιμετώπιση της κατάστασής της.

Πηγή Φωτογραφιών: ZUMA PRESS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ