Ο καταξιωμένος chef Γιώργος Τσούλης ανοίγει την καρδιά του σε μια σπάνια συνέντευξη, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της τηλεοπτικής του διαδρομής και τις προκλήσεις του επιχειρηματικού του εγχειρήματος.
Η Τηλεοπτική Συνύπαρξη με την Ελένη Μενεγάκη: Μια Σχέση Εμπιστοσύνης
Σε μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά” και στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, ο Γιώργος Τσούλης, ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους chefs της ελληνικής τηλεόρασης, μίλησε για την πολυετή τηλεοπτική του συνύπαρξη με την Ελένη Μενεγάκη. Η συνεργασία τους, ιδιαίτερα τα τελευταία τρία χρόνια στο MEGA, χαρακτηρίστηκε από αμοιβαίο σεβασμό και επαγγελματισμό.
Ο Γιώργος Τσούλης τόνισε τη φιλική διάθεση της παρουσιάστριας, η οποία, όπως ανέφερε, απολάμβανε ιδιαίτερα τον χρόνο που περνούσε στην τηλεοπτική κουζίνα. “Η Ελένη ήταν πολύ φιλική απέναντί μου και περνούσε πολύ ωραία την ώρα της μαγειρικής”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο chef, προσθέτοντας ότι η Μενεγάκη του παρείχε συχνά πολύτιμες συμβουλές για την παρουσίαση, βοηθώντας τον να βελτιωθεί συνεχώς μπροστά στις κάμερες. Αυτό υπογραμμίζει την αλληλεπίδραση και την καθοδήγηση που λάμβανε ο chef, στοιχεία που συνέβαλαν στην εξέλιξή του εντός του ψυχαγωγικού προγράμματος.
Ζυμαρικά: Το Αδύναμο Σημείο της Ελένης Μενεγάκη
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξης αφορούσε τις διατροφικές προτιμήσεις της δημοφιλούς παρουσιάστριας. Ο Γιώργος Τσούλης αποκάλυψε πως η Ελένη Μενεγάκη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα μακαρόνια και γενικότερα σε οτιδήποτε περιλαμβάνει ζυμαρικά. “Τρελαίνεται να τρώει μακαρόνια, της αρέσουν πολύ. Ό,τι έχει ζυμαρικό τής αρέσει της Ελένης”, ανέφερε ο chef, προσθέτοντας ότι η αντίδρασή της στο φαγητό ήταν πάντα γνήσια.
Ο Γιώργος Τσούλης υπογράμμισε την ειλικρίνεια της Μενεγάκη στην αξιολόγηση των μαγειρεμάτων του, ακόμα και όταν αυτά δεν ήταν “τέλεια”. “Όταν της άρεσε το φαγητό, το έδειχνε και στην κάμερα, δεν ήταν προσποιητό. Μια φορά μου είχε πει off κάμερα ότι δεν το είχα πετύχει. Την εμπιστευόμουν και άκουγα τη γνώμη της”, εξομολογήθηκε ο chef, αναδεικνύοντας την αμοιβαία εμπιστοσύνη που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους. Αυτή η ειλικρίνεια, ακόμη και στην κριτική, είναι χαρακτηριστική των στενών σχέσεων που αναπτύσσονται σε μακροχρόνιες συνεργασίες στον χώρο των ΜΜΕ.
Επιχειρηματικό Διάλειμμα και Απόρριψη Προτάσεων
Αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Γιώργος Τσούλης αποκάλυψε ότι δέχτηκε πολυάριθμες και δελεαστικές προτάσεις για τη νέα σεζόν, ωστόσο επέλεξε να τις απορρίψει. Ο λόγος, όπως εξήγησε, είναι η επιθυμία του να εστιάσει στην εξέλιξή του προσωπικά και επαγγελματικά, μακριά από την επαναληπτικότητα που ενδεχομένως να επέφερε μια νέα τηλεοπτική δέσμευση.
“Φέτος μου έγιναν πολύ ωραίες προτάσεις για τηλεόραση αλλά δεν ήθελα εγώ. Αν είναι να κάνω κάτι στην τηλεόραση, θα είναι για να εξελιχθώ εγώ. Δεν με τρελαίνει να κάνω τα ίδια πράγματα”, δήλωσε ο chef. Αυτή η στάση αντανακλά την ωριμότητα και την επιμονή στην προσωπική ανάπτυξη, ακόμα και απέναντι σε ελκυστικές επαγγελματικές ευκαιρίες.
Η προτεραιότητά του αυτή την περίοδο είναι το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα: το άνοιγμα του δικού του καταστήματος. “Ειδικά τώρα, που άνοιξα το μαγαζί, είμαι πολύ χαρούμενος, τα έχουμε βρει. Δεν μου λείπει η τηλεόραση, δεν το κυνηγάω”, συμπλήρωσε, δίνοντας έμφαση στην ικανοποίηση που αντλεί από την αυτόνομη επαγγελματική του πορεία. Η δήλωσή του αυτή υποδηλώνει μια στροφή προς την επιχειρηματικότητα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αναζητώντας νέες προκλήσεις και δημιουργικές διεξόδους στον χώρο της γαστρονομίας.
Η συνέντευξη του Γιώργου Τσούλη προσφέρει μια ενδιαφέρουσα ματιά στην πραγματικότητα πίσω από την τηλεοπτική εικόνα, αναδεικνύοντας τις προσωπικές επιλογές και την αφοσίωση στην γαστρονομική του τέχνη.