Φωτεινή Πετρογιάννη: Στιγμές τρυφερότητας με τον σύζυγο και τον γιο τους

Φωτεινή Πετρογιάννη: Στιγμές τρυφερότητας με τον σύζυγο και τον γιο τους

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι της, πλαισιωμένη από την αγάπη του συζύγου της, Μιχάλη Ρουμπή, και του γλυκού τους γιου, ενός μωρού 2,5 μηνών που έχει αλλάξει τις ζωές τους.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό» του ANT1, που πρόσφατα μοιράστηκε τη χαρά της μητρότητας, έχει δηλώσει ανοιχτά για το πόσο ευλογημένη νιώθει. «Η άφιξη του γιου μας ήταν ένα δώρο, ήρθε στην ιδανική στιγμή. Η μητρότητα είναι μια συγκινητική και ευλογημένη εμπειρία», εξομολογήθηκε η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία έγινε μητέρα για πρώτη φορά τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Διαβάστε επίσης: Φωτεινή Πετρογιάννη και η νέα καθημερινότητα με τον γιο της: “Τα Σαββατοκύριακα έχουν αποκτήσει άλλη αξία” (Φωτογραφία)

Σήμερα, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, η Φωτεινή Πετρογιάννη μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, στην οποία ο Μιχάλης Ρουμπής κρατάει τρυφερά στην αγκαλιά του τον γιο τους. Παρόν στην όμορφη αυτή οικογενειακή στιγμή είναι και ο Μόκας, το αγαπημένο τους κατοικίδιο, προσθέτοντας μια επιπλέον πινελιά ζεστασιάς. Η λεζάντα της φωτογραφίας απλή και γεμάτη νόημα: “Happy Valentine’s Day”, στέλνοντας τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε την σχετική ανάρτηση (από την καθημερινότητα της Φωτεινής Πετρογιάννη ως νέα μαμά):

Φωτεινή Πετρογιάννη, Μιχάλης Ρουμπής, γιος, Άγιος Βαλεντίνος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ