Ευχάριστα νέα για την υγεία της Καίτης Γκρέυ

Ευχάριστα νέα για την υγεία της Καίτης Γκρέυ

Ευχάριστα νέα για την Καίτη Γκρέυ, η οποία φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη που δίνει για την υγεία της στην Εντατική Μονάδα του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

“Πρόκειται για θαύμα της φύσης αυτή η γυναίκα”. Αυτή είναι η φράση που λένε μεταξύ τους γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό για την Καίτη Γκρέυ, η οποία μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο διέψευσε τόσο τους συγγενείς και τους φίλους, όσο και την ίδια την ανθρώπινη φύση. 

Όπως αναφέρει ο Νίκος Νικόλιζας σε ρεπορτάζ του για την εφημερίδα Espresso, η τραγουδίστρια κατάφερε να παλέψει και μέχρι στιγμής να βγει λιοντάρι από τη μεγάλη περιπέτεια υγείας που την έχει βάλει στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, το μεσημέρι της Πέμπτης (29/02) οι γιατροί που εξέτασαν την ερμηνεύτρια, ένα εικοσιτετράωρο μετά την εισαγωγή της στο καρδιοχειρουργικό κέντρο, διαπίστωσαν πως με αργά αλλά σταθερά βήματα κατάφερε να ξεπεράσει τον αυξημένο κίνδυνο για τη ζωή της από την κολπική μαρμαρυγή και τη λοίμωξη του αναπνευστικού, τα οποία είχε μερικές ώρες πριν. 

Μάλιστα, στην ενημέρωση που είχε ο γιος της Φίλιππος, η νύφη της και ο εγγονός της Κώστας καθώς και οι στενοί της φίλοι από τους γιατρούς, ανέφεραν πως “η κυρία Καίτη Γκρέυ είναι καλά. Προχωράει με γοργά βήματα προς το καλύτερο”.

Μάλιστα, τόσο η οικογένειά της Καίτης Γκρέυ, όσο και οι φίλοι της κάνουν σχέδια από τώρα για τις 14 Μαΐου, ημέρα που η τραγουδίστρια κλείνει έναν αιώνα ζωής, με σκοπό να κάνουν ένα μεγάλο γλέντι στο σπίτι της για να γιορτάσουν τα 100ά γενέθλιά της.

“Δεν πήρε ποτέ φάρμακα στη ζωή της, παρά μόνο τα τελευταία δυο τρία χρόνια, είχε κόψει το κάπνισμα εδώ και περίπου 25 χρόνια, ενώ πάντα μας έλεγε πως η γιαγιά της είχε φτάσει τα 107 έτη και η μάνα της τα 104”, είπε μέλος της οικογένειάς της Καίτης Γκρέυ.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: papadakispress

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ