Καίτη Γκρέυ: Τελευταίες Πληροφορίες για την Υγεία της – Νοσηλεύεται στην Εντατική σε Κρίσιμη Κατάσταση

Καίτη Γκρέυ: Τελευταίες Πληροφορίες για την Υγεία της – Νοσηλεύεται στην Εντατική σε Κρίσιμη Κατάσταση

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Καίτη Γκρέυ, αφού νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Σύμφωνα με αναφορές της εφημερίδας Espresso και του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα, η κατάσταση υγείας της τραγουδίστριας χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη αλλά σταθερή.

Την προηγούμενη μέρα, η οικιακή βοηθός της Καίτης Γκρέυ ενημέρωσε τα συγγενικά της πρόσωπα ότι η 99χρονη τραγουδίστρια αντιμετωπίζει δυσκολίες με τη διατροφή, δεν μπορεί να ανοίξει τα μάτια της και πίνει νερό μόνο με σύριγγα. Αμέσως, η νύφη της και μητέρα της, Αγγελική Ηλιάδη, ειδοποίησε συγγενείς και φίλους. Λίγο αργότερα, στο σπίτι της εμφανίστηκαν ο εγγονός της Κώστας Ηλιάδης, που αναλαμβάνει τη φροντίδα της γιαγιάς του, και οι φίλοι της Χρύσα Παπαϊωάννου, Μαίρη Βιντιάδου, ο ηθοποιός Κώστας Πρέκας και ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας.

Η κατάσταση ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, αφού η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να επικοινωνήσει αποτελεσματικά με τους δικούς της. Με δυσκολία εξέφραζε μια-δύο λέξεις, όπως “είμαι χάλια”, και στη συνέχεια έπεφτε ξανά σε αδυναμία. Ανοιγόκλεινε τα μάτια της λίγες φορές, χαμογελούσε στους αγαπημένους της και στη συνέχεια ξαναέπιπτε σε σιωπή.

Οι συγγενείς της ειδοποίησαν άμεσα τους γιατρούς SOS. Εκείνοι παρείχαν αμεσότατα τις πρώτες βοηθειες, ενώ προειδοποίησαν ότι ο οργανισμός της δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει την κατάσταση και χρειαζόταν μεταφορά σε νοσοκομείο, καθώς αντιμετωπιζε κολπική μαρμαρυγή, αναπνευστική λοίμωξη και παλμούς που έφταναν σχεδόν τους 190.

Η Καίτη Γκρέυ μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Ωνάσειο, όπου νοσηλεύεται στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ