Εν μέσω τηλεοπτικής αναταραχής, η συζήτηση για τις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου σχετικά με τον Χάρη Βαρθακούρη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παίρνει θέση και ξεκαθαρίζει τα όσα είπε για την παρουσιάστρια.
Διευκρινίσεις από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τη Σίσσυ Χρηστίδου
Στην εκπομπή “Buongiorno”, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε σαφείς τις προθέσεις του σχετικά με την κριτική που άσκησε στην
Σίσσυ Χρηστίδου. Παρά τις προσωπικές τους διαφορές, διαβεβαίωσε ότι η κρίση του βασίζεται αποκλειστικά σε όσα βλέπει και ακούει δημόσια.
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε:
- “Ποτέ μα ποτέ η κριτική μου πάνω σε κάτι ξεφεύγει εκτός λεγομένων ή πραγμάτων που έχω δει να γίνονται μπροστά μου.”
- “Ποτέ δεν αφήνω τα προσωπικά μου συναισθήματα, ποτέ, όσο κι αν έχω τσακωθεί με κάποιον.”
Αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, επισημαίνοντας:
- “Εννοείται πως είμαστε τσακωμένοι με τη Σίσσυ. Ποτέ όμως δε θα επιτρέψω στον εαυτό μου να κάνει κακή κριτική στη Σίσσυ επειδή είμαστε τσακωμένοι.”
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατέληξε:
“Ενημερώνω λοιπόν τη Σταματίνα ότι ποτέ η γνώμη μου δεν έχει να κάνει με τα προσωπικά μου συναισθήματα. Η γνώμη που εκφράζω δημόσια και η κρίση μου έχει να κάνει πάντα με αυτά που βλέπω και ακούω.”