Δήμητρα Ματσούκα: Πρώτες δηλώσεις μετά την δικαστική απόφαση και μήνυμα αισιοδοξίας – “Αφήνουμε πίσω τη στενοχώρια”

Δήμητρα Ματσούκα: Πρώτες δηλώσεις μετά την δικαστική απόφαση και μήνυμα αισιοδοξίας – “Αφήνουμε πίσω τη στενοχώρια”

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε χθες μπροστά σε δικαστήριο για την υπόθεση της επικίνδυνης οδήγησης. Το Β’ Αυτόφωρο Δικαστήριο την έκρινε ένοχη και της επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή. Τα αδικήματα περιλαμβάνουν κυκλοφορία οχήματος χωρίς πινακίδες και οδήγηση χωρίς δίπλωμα.

Συνάντηση στο αεροδρόμιο με δημοσιογράφο

Καθώς έφευγε από το αεροδρόμιο, ο Γρηγόρης Μπάκας από το Πρωινό του ΑΝΤ1 την πλησίασε για να μάθει νέα. Η ηθοποιός, γνωστή από πολλούς ρόλους στην τηλεόραση και το θέατρο, απάντησε γρήγορα. Δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για το δικαστήριο.

Οι δηλώσεις της Ματσούκα

«Παίζω στο θέατρο, ξέρεις τι ώρα παίζω; Στις οκτώ η ώρα. Ήταν πολύ ωραία στο ταξίδι, είδα θέατρο, πέρασα πολύ ωραία. Ξεκουράστηκα. Ήταν μια χαρά. Είδα ωραίες παραστάσεις, ήταν μόνο δύο ημέρες και πρέπει να πάω γρήγορα στο θεατράκι μου να παίξω κι εγώ. Πλέον αφήνουμε πίσω τη στενοχώρια. Φεύγω τρέχοντας, ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

Φαίνεται πως η Ματσούκα θέλει να κλείσει το κεφάλαιο αυτό και να εστιάσει στις θεατρικές της υποχρεώσεις. Το περιστατικό έγινε πριν από λίγες εβδομάδες στην Αθήνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ