Δήμητρα Κολλά: “Έχω βιώσει το σκοτάδι, ένιωσα να με κυκλώνει και να θολώνει τη σκέψη μου”

Δήμητρα Κολλά: “Έχω βιώσει το σκοτάδι, ένιωσα να με κυκλώνει και να θολώνει τη σκέψη μου”

Η Δήμητρα Κολλά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις απώλειες που κλήθηκε να διαχειριστεί και στις στιγμές που αντάμωσε με το σκοτάδι.

Κλήθηκες ποτέ να ανέβεις στο σανίδι ενώ μπορεί να βίωνες μια πολύ μεγάλη απώλεια;

Ναι, αρκετές φορές αλλά αυτό είναι κάτι που κανείς δεν έμαθε ποτέ. Το κοινό ενδιαφέρεται για το τι θα δει σε μια παράσταση, όχι σε ποια ψυχολογική κατάσταση ή το τι μπορεί να συμβαίνει στη ζωή των ηθοποιών που την απαρτίζουν. Γι’ αυτό και η υποκριτική θεωρείται δύσκολη δουλειά, πρέπει να διατηρείς εύθραυστες ισορροπίες, η συναισθηματική εξάντληση μπορεί να σε διαλύσει.

Στη ζωή σου έχεις πει πως πάντα επιλέγεις το φως. Βίωσες ποτέ το σκοτάδι;

Έχω βιώσει το σκοτάδι, αρκετές φορές ένιωσα να με κυκλώνει και να θολώνει τη σκέψη μου. Απλά τώρα πια το αναγνωρίζω και ζητάω βοήθεια από τον Χριστό, να καθαρίζει το πνεύμα μου και να με κρατάει σε ηρεμία. Πραγματικά το φως καίει το σκοτάδι γιατί δεν σε αφήνει να δονήσεις την ψυχή σου σε χαμηλές συχνότητες όπως ο φόβος και ο πανικός, με αποτέλεσμα να διαλύεται και να μην γιγαντώνεται μέσα από σένα. Εξάλλου τι είναι το σκοτάδι, η απουσία του θεϊκού φωτός είναι, γι’ αυτό και όσοι κινούνται σε αυτό νιώθουν πάντα κενοί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ