Άριελ Κωνσταντινίδη: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα ήταν περήφανη για την εξέλιξή μου σήμερα

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα ήταν περήφανη για την εξέλιξή μου σήμερα

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μιλά για την επιστροφή της στα καλλιτεχνικά και την έμπνευση που αντλεί από την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η επιστροφή της Άριελ Κωνσταντινίδη στην τέχνη

Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν, η γνωστή ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε ανοιχτά για τα μελλοντικά της σχέδια και την επιθυμία της να επιστρέψει δυναμικά στην καλλιτεχνική σκηνή. Με αισιοδοξία και πάθος, δήλωσε ότι η ανάγκη να «παίξει», να μοιραστεί την τέχνη της με το κοινό και να εργαστεί ξανά με συναδέλφους είναι πιο έντονη από ποτέ.

Η επιρροή της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην καριέρα της Άριελ

Η Άριελ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σπουδαία ηθοποιό Αλίκη Βουγιουκλάκη, υπογραμμίζοντας τον νεωτεριστικό της χαρακτήρα και την πρωτοποριακή της στάση τόσο ως γυναίκα όσο και ως επαγγελματίας στον χώρο του ελληνικού κινηματογράφου. Η ίδια εκτίμησε ότι, αν η Αλίκη ζούσε σήμερα, θα ένιωθε υπερήφανη για την πορεία της:

  • «Θα ήταν περήφανη γι’ αυτό που είμαι αυτή τη στιγμή.»
  • «Η Αλίκη ήταν μπροστά από την εποχή της.»
  • «Μπράβο, ρε Αριελάκι, σε καμαρώνω, γιατί διεκδίκησες τα όνειρά σου σε κάθε ηλικία.»
  • Τα μελλοντικά σχέδια και η έμπνευση από την τέχνη

    Η ηθοποιός τόνισε την απελευθέρωση που αισθάνεται πλέον, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, και επιθυμεί να γίνει πηγή έμπνευσης για το κοινό μέσα από τους ρόλους και τις δημιουργίες της. Η επιστροφή της στον καλλιτεχνικό χώρο θα σηματοδοτήσει μία νέα εποχή για εκείνη, γεμάτη δημιουργικότητα και πάθος.

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ