Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη. Ο Αργύρης Πανταζάρας, συμπρωταγωνιστής του στην παράσταση “Καρδιά του Σκύλου”, παίρνει θέση.
Αργύρης Πανταζάρας για Άρη Σερβετάλη και την παράσταση “Καρδιά του Σκύλου”
Καλεσμένος στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα”, ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας συζήτησε με τον Κώστα Τσουρό για τη συνεργασία του με τον Άρη Σερβετάλη στο θέατρο Κιβωτός, στην παράσταση “Καρδιά του Σκύλου”. Η παράσταση βασίζεται στο ομώνυμο έργο του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ.
Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη σχετικά με τις αμβλώσεις, ο Αργύρης Πανταζάρας απάντησε:
Αρχικά, αναφέρθηκε στην πρόκληση που αποτέλεσε για τον ίδιο η συμμετοχή στην παράσταση:
«Δεν ήθελα να κάνω θέατρο φέτος αλλά είδα την παράσταση και μου είπαν εάν με ενδιαφέρει και είπα “γιατί όχι”. Είναι μία δύσκολη παράσταση και να την μάθεις και να την υπηρετείς τόσες μέρες. Δεν μπορούσα να πω όχι σε αυτήν τη δουλειά. Ήταν ένα στοίχημα να ανέβει η παράσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ήθελα πραγματικά να την δοκιμάσω αυτή την παράσταση».
Στη συνέχεια, σχολίασε τις δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη:
«Αυτές οι δηλώσεις δεν εκφράζουν τον υπόλοιπο θίασο ούτε εμένα. Γιατί τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι υπό αμφισβήτηση. Μιλήσαμε με τον Άρη και είχε ανησυχία για τον ντόρο που έγινε με τις δηλώσεις του».