Αφροδίτη Σκαφίδα: Η πρώτη ανάρτηση με τη νεογέννητη κόρη της – “Σε ευχαριστούμε που ήρθες στη ζωή μας…”

Αφροδίτη Σκαφίδα: Η πρώτη ανάρτηση με τη νεογέννητη κόρη της – “Σε ευχαριστούμε που ήρθες στη ζωή μας…”

Η Αφροδίτη Σκαφίδα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Πύρρο Δήμα.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί τρία περίπου χρόνια, απολαμβάνει μια εποχή γεμάτη ευτυχία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (13/04), η Αφροδίτη Σκαφίδα δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram με τη νεογέννητη κόρη της, δείχνοντας μια στιγμή τρυφερότητας όπου φιλά το χέρι του μωρού.

“Σε ευχαριστούμε που ήρθες στη ζωή μας…” έγραψε η Αφροδίτη Σκαφίδα σε λεζάντα της φωτογραφίας.

Προηγουμένως, ο Πύρρος Δήμας, μιλώντας στο “Γεια σου”, αποκάλυψε: “Είναι πολύ όμορφη στιγμή, ευλογημένη. Δε φανταζόμουν ότι θα έχω πέντε παιδιά, αλλά έρχονται αυτά. Είναι καλά και η μαμά, το παιδί, η κοράκλα. Δεν ήταν και πολύ η ευκολία της γέννας. Ήμουν στην Ταϋλάνδη τις τελευταίες 15 μέρες και της έλεγα να περιμένει, αλλά με την επιστροφή μου… κράτησε ώρες, αλλά τελικά πήγε για καισαρική και όλα πήγαν καλά.

Δεν ήμουν παρών στον τοκετό, σε κανένα από τα παιδιά μου. Δεν μπορώ να βλέπω τον άνθρωπό μου να πονάει, αυτό δε μπορώ. Σε όλες τις γεννήσεις των παιδιών μου έκλαψα. Είναι σημαντικές στιγμές, είναι ευλογία. Αυτά είναι τα στιγμιότυπα που διαμορφώνουν τη ζωή μας. Η κόρη μας θα πάρει το όνομα της γιαγιάς μου που έχασα το 2021. Εκεί γνώρισα και την Αφροδίτη. Ελευθερία θα είναι το όνομά της με τις ευχές μας”.

Να σημειώσουμε ότι ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στις 3 Φεβρουαρίου 2024 στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι. Ο ολυμπιονίκης έχει επιπλέον τέσσερα παιδιά από προηγούμενο γάμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ