Μια πολύ όμορφη αποκάλυψη έκανε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή στην εκπομπή The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης, 19 Φεβρουαρίου. Η πρώην παίκτρια του Big Brother μοιράστηκε με το κοινό ότι διανύει μια από τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.
Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή αποκάλυψε ότι βρίσκεται ήδη στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Δείτε ΕΔΩ! όλα όσα είπε για την εγκυμοσύνη της.
Αναφερόμενη στον σύντροφό της, ο οποίος θα γίνει και πατέρας του παιδιού της, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΑΝΤ1: “Είμαστε μαζί με τον σύντροφό μου πολλά χρόνια και αν θα δημιουργούσα οικογένεια, θα ήταν σίγουρα μαζί του. Νιώθουμε ευλογημένοι και αυτή η όλη διαδικασία είναι γεμάτη έντονα συναισθήματα”.
Δημήτρης Γεωργαντής: Ο Σύντροφος και Πατέρας του Παιδιού της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή
Παρόλο που η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή είναι αρκετά ενεργή στα social media, επιδιώκει να διατηρεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ωστόσο, σε ορισμένες αναρτήσεις της, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές στιγμές με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Γεωργαντή.
Ο Δημήτρης Γεωργαντής, σύντροφος της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της οπτικοποίησης video clip, προσθέτοντας μια καλλιτεχνική πινελιά στη σχέση τους.
@dididoestiktok Close enough ?????? #funnytiktok #couple #village #fatty #laugh ? Disco – Surf Curse
@dididoestiktok Το βρακί του Τζιμ είναι πάντα καλύτερο απο το δικό μου! ????#σχεσεις ? original sound – Didi – Afroditi