Συγκλονίστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου για την απώλεια της μητέρας της! Η εντυπωσία της Ελένης Μενεγάκη

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη εμφανίστηκε ως καλεσμένη η Σίσσυ Χρηστίδου.

Οι δύο γυναίκες είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας η παρουσιάστρια του “Χαμογέλα και πάλι” δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκριά της, μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της.

Τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου συγκίνησαν επίσης την Ελένη Μενεγάκη που άκουγε με προσοχή την εξομολόγησή της καλεσμένης της.

Η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη με τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου για τον θάνατο της μητέρας της

“Όταν έχασα τη μαμά, ήμασταν εκεί δίπλα της, και εγώ και ο Γιάννης, και νιώθω πολύ τυχερή που ήμουν εκεί, επειδή ήταν Παρασκευή… κανονικά την επόμενη ημέρα είχα εκπομπή, οπότε είχα κανονίσει να φύγω με την εσπευσμένη πτήση στις 12 το βράδυ. Ήταν θέμα λίγων ωρών, αλλά ήμουν εκεί επειδή ήταν και τα γενέθλια του πατέρα μου… Αφού έφυγε, υπήρξε ένα πολύ ήρεμο συναίσθημα, γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, ήμασταν οι τρεις μαζί της, αγκαλιασμένοι, και μετά σηκώθηκα και κοιτάζοντας την είπα ‘στέκομαι ακόμα, στέκομαι’. Πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω αυτό. Στάθηκα και με έκανε να νιώσω πάρα πολύ δυνατή εκείνη την στιγμή. Μετά έπρεπε να ζήσω όλη την ακολουθία, όπως τη ζει κάθε άνθρωπος. Επειδή, όμως, είχα υποφέρει πάρα πολύ προηγουμένως και είχα απαλλαγεί από αυτό τον πόνο, ήταν μαγικό για μας τους τρεις που μείναμε πίσω και το ζήσαμε. Φώναξαμε τους γιατρούς μετά από αρκετή ώρα, ήμασταν στο δωμάτιο”, αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου, εκφράζοντας τη συγκίνησή της.

“Δυστυχώς, οι ασθένειες σου δίνουν αυτήν την ευκαιρία, Ελένη. Όταν ο θάνατος είναι ξαφνικός, έχω σκεφτεί πολλές φορές τι θα είχα κάνει εάν έφευγε απότομα. Η ασθένεια, λοιπόν, σου δίνει αυτό τον χρόνο που είναι πολύ σκληρός, γιατί όταν θες να πεις πράγματα στον αγαπημένο σου άνθρωπο, αισθάνεσαι ότι το ρολόι χτυπάει και φοβάσαι να του τα πεις, γιατί αντιλαμβάνεται γιατί τα λες και δεν θέλεις να προκαλέσεις καμία δυσαρέσκεια”, δήλωσε η παρουσιάστρια, με την Ελένη Μενεγάκη να συγκινείται από αυτά που άκουσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ