Παγώνη και Ζούγρη πρωταγωνιστούν στους αγώνες Ελλήνων αθλητών στο NCAA

Παγώνη και Ζούγρη πρωταγωνιστούν στους αγώνες Ελλήνων αθλητών στο NCAA

Οι Έλληνες παίκτες στο NCAA είδαν μια νίκη και μια ήττα στη βραδιά των αγώνων. Το Λούιβιλ του Βαγγέλη Ζούγρη διέλυσε το Ίστερν Μίτσιγκαν με 87-46. Από την άλλη, το Νιου Όρλεανς του Παναγιώτη Παγώνη έπεσε στην παράταση από το Μισισίπι Στέιτ, 78-81.

Ζούγρης και η άνετη επικράτηση του Λούιβιλ

Το Λούιβιλ έφτασε τις έξι νίκες σε έξι παιχνίδια φέτος. Ο Βαγγέλης Ζούγρης μπήκε για έξι λεπτά στον αγώνα. Πήρε δύο ριμπάουντ, αλλά έκανε ένα λάθος και τρία φάουλ – καμία προσπάθεια στην επίθεση.

Η ομάδα έκανε πάρτι κόντρα στο Ίστερν Μίτσιγκαν. Τα πολλά λεπτά δεν χρειάστηκαν για τον Ζούγρη, που κράτησε χαμηλούς τόνους.

Παγώνης πεντάδα, αλλά ήττα για Νιου Όρλεανς

Ο Παναγιώτης Παγώνης ξεκίνησε βασικός, όπως κάνει συνήθως. Έπαιξε 29 λεπτά στην ήττα 78-81. Σημείωσε επτά πόντους με δύο στα πέντε δίποντα και ένα στα έξι τρίποντα.

Πήρε δύο ριμπάουντ και έδωσε τρεις ασίστ στον αγώνα. Και πάλι, δύο λάθη και τρία φάουλ για τον Παγώνη.

Μετά από έξι ματς, το Νιου Όρλεανς έχει δύο νίκες και τέσσερις ήττες. Η παράταση έκανε τη ζημιά κόντρα στο Μισισίπι Στέιτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ