Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ: Η υπόσχεση για βελτίωση μετά την ήττα της ομάδας του

Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ: Η υπόσχεση για βελτίωση μετά την ήττα της ομάδας του

Ο αποκλεισμός των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ από το Σαν Αντόνιο στους τελικούς της Δύσης πονάει ακόμα, με τον Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ να χρεώνει στον εαυτό του το αρνητικό αποτέλεσμα. Λίγες ώρες μετά τον έβδομο αγώνα, ο Καναδός αστέρας μίλησε ανοιχτά για τα συναισθήματά του.

Η αποτυχία και η πρόκληση του Βίκτορ

“Απέτυχα στον στόχο μου. Δεν έφτασα σε αυτό που ήθελα να πετύχω”, είπε ο ηγέτης των Θάντερ, δείχνοντας ότι δεν σκοπεύει να κρυφτεί πίσω από δικαιολογίες. Συνέχισε εξηγώντας πως οι ήττες τον διδάσκουν τον δρόμο για τη βελτίωση, ενώ ήδη ψάχνει τους λόγους που η χρονιά δεν έκλεισε όπως εκείνος και οι συμπαίκτες του περίμεναν.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Βίκτορ Γουεμπανιάμα, τον παίκτη που έκανε τη διαφορά στην άμυνα των Σπερς. “Υπάρχει αυτός… ο τύπος στη ρακέτα του που είναι κάπως… διαφορετικός. Όλα καταλήγουν σε εκείνον”, παραδέχτηκε ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, τονίζοντας πόσο δύσκολο ήταν για τους Θάντερ να προσαρμοστούν σε αυτό το εμπόδιο.

Τα παράπονα του Τζέιλεν Γουίλιαμς

Μια διαφορετική οπτική έδωσε ο Τζέιλεν Γουίλιαμς, ο οποίος παρακολούθησε τη σειρά από την άκρη του πάγκου λόγω τραυματισμού. Ο ίδιος δηλώνει σίγουρος πως η παρουσία του στο παρκέ θα είχε αλλάξει τα δεδομένα για τους πρωταθλητές.

“Πιστεύω ότι εμείς θα νικούσαμε, θα μπορούσαμε να κάνουμε το back to back! Φτάσαμε όμως σε έβδομο παιχνίδι χωρίς εμένα και τους βγάζω το καπέλο”, δήλωσε ο παίκτης, δείχνοντας πίστη στις δυνατότητες που είχε η ομάδα του αν ήταν πλήρης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ