Οι Μιλγουόκι Μπακς γύρισαν το ματς και πήραν μια σημαντική νίκη κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς τα ξημερώματα Παρασκευής, με σκορ 116-101 στο Fiserv Forum. Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο λόγω τραυματισμού, η ομάδα βρήκε λύσεις από απρόσμενες πλευρές. Τελείωσε έτσι το αρνητικό σερί των Μπακς και σταμάτησε τις πέντε σερί νίκες των Σέλτικς.
Η τριάδα που έσωσε τα Μπακς
Ο Κάιλ Κούζμα ξέσπασε με 31 πόντους, ρεκόρ καριέρας φέτος, και έβαλε φωτιά στην επίθεση. Ο Μπόμπι Πόρτις ακολούθησε με 27 πόντους και 10 ριμπάουντ, ευστοχώντας σε 11 από 13 σουτ, ξεχωρίζοντας με 5/6 τρίποντα. Και ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ ολοκλήρωσε triple-double: 18 πόντοι, 13 ασίστ, 10 ριμπάουντ.
Άμυνα και comeback στο δεύτερο μέρος
Στο πρώτο ημίχρονο οι Μπακς δέχτηκαν 67 πόντους, αλλά μετά άλλαξαν ρυθμό. Οι Σέλτικς έμειναν στους 34 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα το Μιλγουόκι να φτάσει στην 11η νίκη του, δεύτερη σε εννέα ματς χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Για τους φιλοξενούμενους, ο Τζέιλεν Μπράουν έβαλε 30 πόντους και ο Τζόρνταν Γουόλς 20.
Τα δεκαλεπτα πήγαν 29-35, 60-67, 87-80, 116-101. Οι Μπακς έδειξαν χαρακτήρα σε ένα ματς που θύμιζε πόσο βαθιά είναι η ομάδα.
Τα highlights του Κέβιν Πόρτερ Jr:
{https://www.youtube.com/watch?v=ptzqi9K7aec}
Τα highlights του Κάιλ Κούζμα:
{https://www.youtube.com/watch?v=toSDlbtl-CI}
Τα highlights του αγώνα:
{https://www.youtube.com/watch?v=U7NJ3bAS3uo}