Γουόριορς: Ήττα στη Φιλαδέλφεια και Κάρφωμα Κάρι μετά από Χρόνια

Γουόριορς: Ήττα στη Φιλαδέλφεια και Κάρφωμα Κάρι μετά από Χρόνια

Εκπληκτική εμφάνιση του Κουέντιν Γκράιμς και κάρφωμα του Στεφ Κάρι μετά από χρόνια! Δείτε τι συνέβη στα τελευταία παιχνίδια του NBA.

Quentin Grimes: Ένας θρίαμβος στην Φιλαδέλφεια

Ο Κουέντιν Γκράιμς σημείωσε 44 πόντους, οδηγώντας τους Φιλαδέλφια 76ερς σε μια νίκη 126-119 επί των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Αυτή η νίκη ήταν η πρώτη για τους Σίξερς από τις 4 Φεβρουαρίου, παρά την αστοχία των Μάξεϊ και Τζορτζ. Ο Γκράιμς είχε 12/15 δίποντα, 6/9 τρίποντα και 2/8 βολές, καταρρίπτοντας το ρεκόρ καριέρας του.

Ο Στεφ Κάρι, παρά το κάρφωμα που πέτυχε μετά από έξι χρόνια, δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του. Ο 37χρονος γκαρντ σημείωσε 29 πόντους και 13 ασίστ, ενώ ο Κουίντον Ποστ πρόσθεσε 16 πόντους.

Ο Κέλι Ούμπρε Jr. συνέβαλε με 20 πόντους για τους νικητές, ενώ ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε πρόσθεσε 18.

Highlights του αγώνα:

Wizards: Νίκη επί των Hornets στη Σάρλοτ

Στη Σάρλοτ, οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς επικράτησαν των Χόρνετς με 113-100, καταγράφοντας την 11η νίκη τους στη σεζόν. Παρά τη νίκη, παραμένουν στην τελευταία θέση της κατάταξης του NBA.

Ο Κρις Μίντλετον και ο Μπιλάλ Κουλιμπαλί σημείωσαν από 17 πόντους για τους Wizards, ενώ ο Ρισόν Χολμς είχε 15 πόντους και 9 ριμπάουντ. Από την πλευρά των ηττημένων, ο Μαρκ Γουίλιαμς είχε 24 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ο ΛαΜέλο Μπολ πρόσθεσε 20 πόντους.

Highlights του αγώνα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ