Εμπίντ: Προβληματισμός για νέα χειρουργική επέμβαση στο γόνατο

Εμπίντ: Προβληματισμός για νέα χειρουργική επέμβαση στο γόνατο

Ο Τζοέλ Εμπίντ σκέφτεται το ενδεχόμενο μίας νέας χειρουργικής επέμβασης στο αριστερό του γόνατο, όπως αποκάλυψε μετά τον αγώνα των Φιλαδέλφια 76ερς με τους Μπακς στο Μιλγουόκι.

Η ρεπόρτερ του ABC, Λίζα Σάλτερς, ανέφερε ότι σε προσωπική συζήτηση με τον Καμερουνέζο σέντερ, ο Εμπίντ της δήλωσε ότι εξετάζει τη δυνατότητα να επισκεφθεί άμεσα το χειρουργείο, ενδεχομένως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού!

“Αν βιώνεις μια κατάσταση που δεν σου προσφέρει ικανοποίηση, θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις.”

“Επί του παρόντος, δεν γνωρίζουμε ποια μπορεί να είναι η τελική λύση (σ.σ. για το αριστερό του γόνατο), αλλά αξιολογούμε όλες τις επιλογές.”

“Κάποια στιγμή, ειδικά όταν έρθει το καλοκαίρι, θα πρέπει να αποκαταστήσω πλήρως το πρόβλημα.”

“Όπως είπα, τώρα δεν υπάρχει σαφής λύση, αλλά αν το πρόβλημα συνεχίζεται, η ανάγκη για μια διαφορετική προσέγγιση είναι επιτακτική.”

Ο Εμπίντ έχει αγωνιστεί μόλις σε 39 παιχνίδια της περιόδου 2023/24, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με τον μηνίσκο του αριστερού του γόνατος, για το οποίο είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τον προηγούμενο Φεβρουάριο.

Επέστρεψε δυναμικά τον Απρίλιο και συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, ωστόσο οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ