Ολυμπιακός Βίρτους: Συγκίνηση και Μηνύματα για Τέμπη στο Γήπεδο

Ολυμπιακός Βίρτους: Συγκίνηση και Μηνύματα για Τέμπη στο Γήπεδο

Εικόνες μνήμης και συγκίνησης στο ΣΕΦ, με φόντο τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους Μπολόνια, δύο χρόνια μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Μνήμη για τα θύματα στα Τέμπη στον αγώνα Ολυμπιακός – Βίρτους

Η νίκη του Ολυμπιακού με 92-70 επί της Βίρτους Μπολόνια επισκιάστηκε από τα μηνύματα μνήμης για την επέτειο των δύο χρόνων από την τραγωδία στα Τέμπη. Οι φίλοι του Ολυμπιακού ανέδειξαν την ανάγκη για δικαιοσύνη για τα 57 θύματα.

Συγκεκριμένα, υψώθηκαν πανό που έγραφαν φράσεις όπως “δεν έχω οξυγόνο”, μια φράση που έγινε σύμβολο του πόνου και της απώλειας, και “δικαιοσύνη για τους 57 αγγέλους”, εκφράζοντας την επιθυμία για απόδοση ευθυνών για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.

Η παρακάμερα του αγώνα και το κλίμα συγκίνησης στο ΣΕΦ

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, πλάνα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τα οποία κατέγραψαν όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Βίρτους, συμπεριλαμβανομένων των στιγμών μνήμης για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών, αλλά και της έντασης και του πάθους των φιλάθλων για την ομάδα του Ολυμπιακού.

Παρακολουθήστε την παρακάμερα του αγώνα Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ