Λο: “Όταν με κάλεσε ο Μεσίνα, δεν είχα να πω πολλά”!

Λο: “Όταν με κάλεσε ο Μεσίνα, δεν είχα να πω πολλά”!

Ο Μάοντο Λο επιθυμεί να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά με την Αρμάνι Μιλάνο, όπως αποκάλυψε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την ιταλική ομάδα.

“Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στη EuroLeague εκτός Γερμανίας. Ήθελα να προχωρήσω σε έναν υψηλότερο βαθμό και αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή. Η Αρμάνι είχε ήδη εκφράσει ενδιαφέρον νωρίτερα, και αυτό με βοήθησε να δω ότι η ενδιαφέρουσα ήταν πραγματική. Όταν με κάλεσε ο Μεσίνα, δεν είχα πολλά άλλα να πω”, δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Αρμάνι.

Και συνέχισε: “Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, είναι πηγή υπερηφάνειας. Οι πρώτες προπονήσεις μου απέδειξαν ότι η ομάδα έχει μια οργάνωση πρωταθλητικού επιπέδου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να συμβάλω σε αυτό που ελπίζω να είναι μια επιτυχημένη σεζόν.

Ως point guard, διαθέτοντας τη δυνατότητα να παίζεις με παίκτες όπως ο Βόιγκτμαν και ο Μέλι, οι οποίοι έχουν υψηλό IQ, καθιστά τα πράγματα ευκολότερα. Φυσικά, έχοντας τους γνωρίζοντας, τους κάλεσα πριν πάρω την απόφαση να έρθω εδώ. Με βοηθούν να προσαρμοστώ στην πόλη και στην ομάδα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ