Η Dubai πέρασε εύκολα με 95-78 από την Budućnost ενόψει Παναθηναϊκού

Η Dubai πέρασε εύκολα με 95-78 από την Budućnost ενόψει Παναθηναϊκού

Η Ντουμπάι πάτησε γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο και νίκησε 95-78 τη Μπούντουτσνοστ μέσα στο Morača Sports Center της Ποντγκόριτσα. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα ανεβαίνει στο 18-2. Ο Γιούριτσα Γκόλεματς βλέπει τώρα μπροστά του το ματς με τον Παναθηναϊκό, στο ουδέτερο Juan Antonio Samaranch Olympic Hall του Σαράγεβου, στις 24 Μαρτίου στις 20:30.

Πρωταγωνιστές της Ντουμπάι

Ντζάναν Μούσα έκανε τα μαγικά του με 20 πόντους, 8 ασίστ και μόλις 3 λάθη. Φίλιπ Πετρούσεβ ακολούθησε κοντά, με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ. Αυτοί οι δύο κράτησαν την ομάδα ψηλά.

Ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε πρόσθεσε 13 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Κόστα Κόντιτς έφτασε στους 10 πόντους. Ντουέιν Μπέικον βοήθησε αρκετά, με 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ – δουλειά που δεν φαίνεται πάντα στα στατιστικά.

Η αντίσταση της Μπούντουτσνοστ δεν έφτασε

Γιόγκι Φέρελ πάλεψε μόνος του, με 21 πόντους και 5 ασίστ – παρόλο που έκανε 4 λάθη. Τζουάν Μόργκαν έβαλε 17 πόντους, Ρασίντ Σουλάιμον 13. Η Μπούντουτσνοστ έπεσε στο 15-5 έτσι.

Στην αρχή της τέταρτης περιόδου, η Ντουμπάι προηγείτο 58-81. Οι γηπεδούχοι έτρεξαν σερί 10-0, αλλά σταμάτησαν εκεί – η διαφορά έμεινε μεγάλη. Τα δεκάλεπτα: 23-27, 46-44, 58-67, 78-95.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ