Γκάμπριελ: Τραυματισμός στο Γόνατο και Αγώνας Δρόμου για Βιλερμπάν

Γκάμπριελ: Τραυματισμός στο Γόνατο και Αγώνας Δρόμου για Βιλερμπάν

Δυσάρεστα νέα για τον Γουένιεν Γκέιμπριελ: Υπέστη κάκωση στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια του τελικού του ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Νοτιοσουδανός φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού, Γουένιεν Γκέιμπριελ, τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στον τελικό του ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, σε μια κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι αρχικές ανησυχίες ήταν μεγάλες, ωστόσο η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι ο παίκτης “απέφυγε” μια σοβαρότερη ζημιά, διαγνωσθείς με κάκωση.

Άμεσα ξεκίνησε εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας, με στόχο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στα παρκέ. Ο Γκέιμπριελ δίνει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βιλερμπάν, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 28 Φεβρουαρίου στις 22:00. Η συμμετοχή του στον αγώνα θα κριθεί τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με την ανταπόκρισή του στην αποθεραπεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ