Η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται για ένα ακόμα κρίσιμο ματς στην EuroLeague, με τους παίκτες να κοιτάνε ήδη τον Παναθηναϊκό. Αύριο το απόγευμα, στις 19:45, θα γίνει ο αγώνας στο γήπεδο τους, και ο προπονητής Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μαζί με τον Νικολό Μέλι μίλησαν νωρίτερα για αυτό που τους περιμένει. Και οι δύο τόνισαν πόσο σκληρός αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός.
Γιασικεβίτσιους: Δύσκολη δοκιμασία μπροστά στους γηπεδούχους
Ο Λιθουανός τεχνικός δεν έκρυψε την ανησυχία του για το ματς. «Μία από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες για εμάς φέτος. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ καλό ρόστερ. Το παιχνίδι των γκαρντ τους είναι επίσης καλό.»
Μίλησε συγκεκριμένα για τους παίκτες στα πίσω. «Οι τρεις τους, ο Ναν, ο Σλούκας και ο Σορτς, είναι εξαιρετικά δύσκολοι στη διαχείριση και στο μαρκάρισμά τους ένας εναντίον ενός, οπότε θα χρειαστούμε πολλή ομαδική άμυνα, ομαδικές ιδέες και να βρούμε τρόπους να επιτεθούμε στην πίεση της μπάλας.»
Και πρόσθεσε για τους ψηλούς. «Μην ξεχνάμε τα ριμπάουντ των ψηλών τους και κάποιες καταστάσεις όπου μπορούν να μας τιμωρήσουν με τρίποντα.» Η ομάδα του Γιασικεβίτσιους ψάχνει τρόπους να αντέξει την πίεση, ειδικά αφού η Φενέρμπαχτσε έχει καλό ρεκόρ εντός.
Μέλι: Πίεση από το κοινό και το σερί
Είναι μεγάλο ματς για όλους. Ο Ιταλός φόργουορντ Μέλι είπε ξεκάθαρα τι σκέφτεται. «Φυσικά, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα δύσκολο παιχνίδι όταν αντιμετωπίζεις μια τόσο σημαντική ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Ξέρετε, τα sold out για εμάς είναι πάντα μια επιπλέον ώθηση, αλλά και μια επιπλέον ευθύνη.»
Θέλουν να δώσουν τα πάντα εκεί. «Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο μπροστά στους οπαδούς μας. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας. Πρέπει να κερδίσουμε, για να συνεχίσουμε αυτό το σερί.»