Χουάντσο: Νίκη στο ΣΕΦ και Υπεροχή Οπαδών έναντι του Ολυμπιακού

Χουάντσο: Νίκη στο ΣΕΦ και Υπεροχή Οπαδών έναντι του Ολυμπιακού

Μπείτε στην ατμόσφαιρα του μεγάλου ντέρμπι! Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μιλάει για την επικείμενη αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, εκφράζοντας την πίστη του στην νίκη και τονίζοντας την ανωτερότητα των οπαδών του “τριφυλλιού.”

Δηλώσεις Χουάντσο Ερνανγκόμεθ πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ο Ισπανός άσος του Παναθηναϊκού, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, λίγο πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (14/3, 21:15), έδωσε το στίγμα της ομάδας του, υπογραμμίζοντας την αποφασιστικότητα για την κατάκτηση της νίκης.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του να παίζουμε στην έδρα τους. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με ποιότητα και ταλαντούχους παίκτες, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να πάρουμε τη νίκη.”

Αναφερόμενος στην ποιότητα των δύο ομάδων και την πιθανή μάχη μεταξύ Σάσα Βεζένκοβ και Ναν για τον τίτλο του MVP, σχολίασε:

“Και οι δύο ομάδες διαθέτουν παίκτες υψηλού επιπέδου. Ο Σάσα και ο Ναν θα διεκδικήσουν επάξια το βραβείο του MVP. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση και έχει σταθερά καλή απόδοση όλη τη σεζόν. Δεν μας εκπλήσσει η δύναμή τους, αλλά και εμείς είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε δείξει δυνατά στοιχεία. Θα δούμε τι θα γίνει.”

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα του ντέρμπι και τους φιλάθλους, ο Χουάντσο τόνισε:

“Δεν καταλαβαίνω ελληνικά, οπότε δεν ξέρω τι θα λένε οι φίλαθλοι. Αμφότερες οι ομάδες έχουν πολλούς οπαδούς, αλλά οι δικοί μας είναι οι καλύτεροι. Αναμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ελπίζω οι φίλαθλοι να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μην ξεπεράσουν τα όρια.”

Ολοκληρώνοντας, ο Ερνανγκόμεθ πρόσθεσε:“Ξέρουμε ότι θα μας παρακολουθήσουν και από την τηλεόραση. Μας αρέσει να παίζουμε στο ΟΑΚΑ, αλλά είμαστε εδώ με στόχο τη νίκη, για να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας.”

Η σύγκριση με άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι

Στην ερώτηση αν το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι ανώτερο ντέρμπι από το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα ή το Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ απάντησε:

“Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, καθώς δεν έχω αγωνιστεί σε καμία από αυτές τις ομάδες. Όμως, πρόκειται για ένα τεράστιο ντέρμπι. Αυτή τη στιγμή, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Οι εποχές και οι διοργανώσεις είναι διαφορετικές.”

“Πριν από μια δεκαετία, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα ήταν στην κορυφή. Σίγουρα, το σερβικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν είναι φανταστικό. Εδώ στην Ελλάδα, το συναίσθημα είναι απίστευτο. Θα είναι μια μεγάλη μάχη.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ