Ο Νέναντ Μάρκοβιτς ανέλαβε μόλις τα ηνία του Πανιωνίου και ήδη κοιτάζει μπροστά στον αυριανό αγώνα με την Μπούντουτσνοστ για το EuroCup. Ο αγώνας γίνεται αύριο στις 19:30 στο κλειστό του Ζωγράφου, στην 13η αγωνιστική. Μαζί του μίλησε και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, που θέλει να δει την ομάδα να παίρνει ώθηση από αυτό το ματς.
Τι λέει ο νέος προπονητής για το δύσκολο έργο
Ο Μάρκοβιτς ξέρει καλά τι περιμένει την ομάδα του. Η Μπούντουτσνοστ έρχεται με φόρα και δύσκολα θα τους αφήσει να πάρουν εύκολα τη νίκη. Πάντως, ο Σέρβος τεχνικός βλέπει και ευκαιρίες να δείξει βελτίωση.
Ο Νέναντ Μάρκοβιτς δήλωσε:
«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς αυτή τη στιγμή. Η Μπούντουτσνοστ είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, που παίζει δυνατά και με μεγάλη επιθετικότητα.
Πρέπει να ανταποκριθούμε στην επιθετικότητά τους και στη φυσική τους δύναμη και να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην προστασία της ρακέτας μας και στα ριμπάουντ.
Είναι μια μεγάλη πρόκληση, θα αντιμετωπίσουμε τη δεύτερη ομάδα του ομίλου μας και πιθανότατα ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του BKT EuroCup. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας, να δείξουμε βελτίωση και να συνεχίσουμε να παλεύουμε.
Είχαμε λίγες προπονήσεις μαζί και αυτό το παιχνίδι μπορεί να μας βοηθήσει ενόψει του επόμενου αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος».
Ο Νικολαΐδης κοιτάει την πρεμιέρα του 2024
Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μιλάει για νέα αρχή. Με τον νέο προπονητή και έναν ακόμα παίκτη στο ρόστερ, η ομάδα ψάχνει το καλό ξεκίνημα. Οι φίλαθλοι περιμένουν να δουν χαμόγελα μετά τις γιορτές.
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ανέφερε:
«Είναι το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, έχουμε νέο προπονητή και έναν νέο παίκτη στο ρόστερ, και αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλά, να πάρουμε τη νίκη και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας, με την ελπίδα ότι το 2026 θα είναι πολύ καλύτερο για όλους μας».