EuroCup: Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Άρη κόντρα στη Μπαχτσεχίρ, ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Λόντον Λάιονς

EuroCup: Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Άρη κόντρα στη Μπαχτσεχίρ, ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Λόντον Λάιονς

Σήμερα το απόγευμα, ο Άρης αντιμετωπίζει τη Μπαχτσεσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη, ψάχνοντας βαθμούς για να μπει στην επόμενη φάση του EuroCup. Ο αγώνας ξεκινά στις έξι το απόγευμα και κρίνεται κρίσιμος για τους Θεσσαλονικείς. Η τουρκική ομάδα, από την άλλη, θέλει να κλειδώσει την πρωτοπόρα θέση της.

Άρης με πίεση απέναντι στη δυνατή Μπαχτσεχίρ

Με ρεκόρ 7-8, ο Άρης κάθεται στην έβδομη θέση του ομίλου και τρέχει πίσω από Κλουζ Ναπόκα και Βενέτσια, που έχουν και οι δύο 8-7. Οι αντίπαλοί του παίζουν σήμερα εκτός, η μία με Μανρέσα και η άλλη με Τσεντεβίτα/Ολίμπια. Τρεις αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου, οπότε ο χρόνος πιέζει.

Ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς, προπονητής του Άρη, πήρε μαζί του δώδεκα παίκτες στην Τουρκία. Ο δωδέκατος είναι ο Χρυσόστομος Χατζηλάμπρος. Δεν λείπει κανείς λόγω τραυματισμού στην ελληνική αποστολή.

Η Μπαχτσεχίρ, δεύτερη με 10-5, μοιράζεται το ίδιο ρεκόρ με την Τσεντεβίτα/Ολίμπια. Οι δύο πρώτες του ομίλου πάνε κατευθείαν στους “οκτώ”, ενώ οι τρίτες ως έκτες μπαίνουν στα playoffs. Στον πρώτο γύρο, τον Νοέμβριο, οι Τούρκοι πήραν τη νίκη στο Αριστόβουλο με 86-76.

Ο αγώνας Άρης-Μπαχτσεχίρ βγαίνει ζωντανά από το Novasports Prime.

Πανιώνιος ψάχνει ρυθμό κόντρα στους Λονδρέζους

Λίγο αργότερα, στις 7:30, ο Πανιώνιος υποδέχεται τους Λόντον Λάιονς στο κλειστό. Οι κυανέρυθροι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, αλλά θέλουν να γυρίσουν στις επιτυχίες. Στόχος τους είναι να βελτιωθούν για τις υποχρεώσεις στη GBL.

Με 2-13 ρεκόρ, ο Πανιώνιος μένει πίσω. Οι Λόντον Λάιονς έχουν 5-10 και θυμίζει τον πρώτο αγώνα, όπου νίκησαν με 97-72. Ο σημερινός παιχνίδι μεταδίδεται από Novasports 4.

Το πρόγραμμα του EuroCup σήμερα περιλαμβάνει και άλλους αγώνες. Στον Α’ όμιλο, εκτός από Μπαχτσεχίρ-Άρης στις 18:00, παίζουν Νεπτούνας-Χάποελ Ιερουσαλήμ στις 19:00, Αμβούργο-Σλασκ Βρότσλαβ στις 20:30, Βενέτσια-Τσεντεβίτα/Ολίμπια στις 21:00 και Μανρέσα-Κλουζ Ναπόκα στις 21:45. Στον Β’ όμιλο, μετά τον Πανιώνιο, έρχεται Μπουργκ-Ουλμ στις 20:30 από Novasports Start.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ