Εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Κολοσσό, ο αρχηγός του Περιστερίου Domino’s, Βασίλης Ξανθόπουλος, καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα σε αυτό το καθοριστικό παιχνίδι.
Περιστέρι Domino’s εναντίον Κολοσσού Ρόδου: Ένας Αγώνας “Ζωής ή Θανάτου”
Το Περιστέρι Domino’s θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου την Κυριακή (16/3, 17:15, ΕΡΤ3) στο κλειστό γήπεδο “Ανδρέας Παπανδρέου” για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ένας αγώνας που χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα των δυτικών προαστίων.
Οι παίκτες του προπονητή Γιώργου Λιμνιάτη έχουν προετοιμαστεί εντατικά και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Ρόδου. Η νίκη σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος είναι ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη της ομάδας.
Οι Δηλώσεις του Βασίλη Ξανθόπουλου
Ο πολύπειρος αρχηγός του Περιστερίου Domino’s, Βασίλης Ξανθόπουλος, τόνισε τη σημασία του αγώνα:
“Αντιμετωπίζουμε τον Κολοσσό σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς, αν όχι το σημαντικότερο μέχρι το επόμενο. Πρέπει να είμαστε απολύτως έτοιμοι και να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο. Οφείλουμε να αποδείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο από τον αντίπαλο. Με την αμέριστη στήριξη του κόσμου μας, που πιστεύουμε ότι θα είναι παρών σε μεγάλο αριθμό, μπορούμε να κατακτήσουμε μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Basket League.”