Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας προσθέτει τον Τζόρνταν Ντέιβις στην ομάδα της
Ο Προμηθέας Πάτρας ανακοίνωσε την Παρασκευή την απόκτηση ενός νέου Αμερικανού γκαρντ, του Τζόρνταν Ντέιβις, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας. Ο 27χρονος παίκτης με ύψος 1,92 μ. ξεκίνησε την τρέχουσα σεζόν στην Μπρεογκάν πριν συνεχίσει στη Μενόρκα, αγωνιζόμενος στη 2η κατηγορία της Ισπανίας.
Πληροφορίες για τον παίκτη:
“Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας Βίκος Cola είναι χαρούμενη να ανακοινώσει την πρόσληψη του Τζόρνταν Ντέιβις, ο οποίος θα έρθει στην Πάτρα για να ενισχύσει την ομάδα μας και να φέρει νέο αέρα στην περιφερειακή γραμμή.”
Ο Τζόρνταν Ντέιβις γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου 1997 στις ΗΠΑ και διαπρέπει στις θέσεις των γκαρντ, κυρίως λόγω της ικανότητάς του στο σκοράρισμα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους Northern Colorado Bears στο NCAA, όπου παρέμεινε για τέσσερις περιόδους (2015-2019). Η κορυφαία του χρονιά ήταν η τελευταία, όταν σημείωσε 23,5 πόντους, 4,7 ασίστ και 4,7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.
Η πρώτη του εμπειρία στην Ευρώπη (2019-20) τον βρήκε να αγωνίζεται σε τρεις διαφορετικές ομάδες—Μανρέσα, Ράστα Βέκτα και Χάποελ Τελ Αβίβ—με θετικά στατιστικά. Στη συνέχεια, συμμετείχε στο πρωτάθλημα της ACB με την ομάδα της Μούρθια, ενώ έχει επίσης ένα σύντομο πέρασμα από τους Hamburg Towers τη σεζόν 2022-23.
Φέτος, η σεζόν του ξεκίνησε από την ACB με τη Μπρεογκάν, πριν μεταγραφεί στη Μενόρκα, όπου είχε μέσους όρους 26,5 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.
Καλωσορίζουμε τον Τζόρνταν Ντέιβις στην οικογένεια του Προμηθέα και του ευχόμαστε επιτυχία και υγεία στην πορεία του στην ομάδα μας.”