Παπαθεοδώρου: «Αν ξαναπώ κάτι του χρόνου, μπορεί να περιμένουμε 35 μέρες» (βίντεο)

Παπαθεοδώρου: «Αν ξαναπώ κάτι του χρόνου, μπορεί να περιμένουμε 35 μέρες» (βίντεο)

Η απογοήτευση μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ήταν εμφανής στις δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος τόνισε τα προβλήματα της ομάδας του λόγω του μεγάλου διαστήματος απραξίας.

Η επίδραση της απραξίας στον Προμηθέα πριν από τον ημιτελικό

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην πρόκληση που αντιμετώπισε η ομάδα του, καθώς η απουσία σημαντικών παικτών στην περιφέρεια, σε συνδυασμό με την έλλειψη ρυθμού, δυσκόλεψε σημαντικά το έργο τους απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε:

  • Η έλλειψη αγωνιστικών ρυθμών μετά από μια περίοδο 26 ημερών απραξίας επηρέασε αρνητικά την απόδοση της ομάδας.
  • Η επόμενη αναμέτρηση, που θα γίνει στο γήπεδο του Προμηθέα την Τετάρτη, είναι μια ευκαιρία για βελτίωση, παρόλο που οι τραυματισμοί περιορίζουν τις επιλογές.
  • Προβληματισμός για το format του πρωταθλήματος Stoiximan GBL

    Ο τεχνικός του Προμηθέα εξέφρασε έντονο προβληματισμό σχετικά με το αγωνιστικό πρόγραμμα, το οποίο έχει οδηγήσει σε μακρές περιόδους χωρίς επίσημους αγώνες:

  • Τόνισε την αδυναμία του υπάρχοντος format να υποστηρίξει τις απαιτήσεις των ομάδων, αναφέροντας ότι πέρυσι η απραξία ήταν 23 μέρες, φέτος 26 και στο μέλλον ίσως φτάσει ακόμα και τις 35 ημέρες.
  • Υπογράμμισε την αντίθεση που υπάρχει μεταξύ των επιτυχιών των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και των δυσκολιών που παρουσιάζει το ελληνικό πρωτάθλημα, ειδικά για ομάδες που συμμετέχουν σε διοργανώσεις όπως η Euroleague.
  • Δηλώσεις για το ρόστερ και την επόμενη πρόκληση

    Παρά τις δυσκολίες, ο Παπαθεοδώρου τόνισε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να εμφανιστεί πιο ανταγωνιστική στον επόμενο αγώνα, δείχνοντας αποφασιστικότητα παρά το μειωμένο ρόστερ λόγω τραυματισμών.

    Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου στην ΕΡΤ:

     

     

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ