ΠΑΟΚ: Πρωτοχρονιά στο γήπεδο με την πρώτη προπόνηση του Νίκου Χουγκάζ

ΠΑΟΚ: Πρωτοχρονιά στο γήπεδο με την πρώτη προπόνηση του Νίκου Χουγκάζ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μαζί με τον Γιούρι Ζντοβτς βρέθηκαν από νωρίς στο PAOK Sports Arena την πρώτη μέρα του 2026. Ο λόγος; Το εκτός έδρας ματς με τη Μύκονο το Σάββατο 3 Ιανουαρίου στις 15:45. Η ομάδα ετοιμάζεται εντατικά για να ξεκινήσει δυνατά τη χρονιά.

Προπόνηση και ανάλυση αντιπάλου

Ξεκίνησε η ανάλυση του αντιπάλου με βίντεο και μετά ακολούθησε τακτική δουλειά. Ο Νίκος Χουγκάζ έκανε ουσιαστικά την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας σημάδια προσαρμογής. Αυτό έγινε σε μια μέρα που η ομάδα χρειάζεται κάθε διαθέσιμο παίκτη.

Ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης μένει πίσω με ατομικό πρόγραμμα. Ο τραυματισμός στη μύτη τον κρατάει εκτός κανονικών προπονήσεων. Θα δούμε πώς εξελίσσεται αυτό.

Ταξίδι και τοπική προετοιμασία

Η αποστολή φεύγει το πρωί της Παρασκευής 2 Ιανουαρίου για τη Μύκονο. Το απόγευμα θα προπονηθεί στο Κ.Γ. Άνω Μεριάς. Εκεί γίνεται το παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ