Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ mateco, καταγράφοντας την 23η επίδοση 5+ κλεψιμάτων στην ιστορία της ομάδας στη Stoiximan GBL.
Ακολουθούν λεπτομέρειες από τη σχετική ανακοίνωση της Greek Basketball League:
“Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σημείωσε 5+ κλεψίματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ mateco, επιτυγχάνοντας την 23η επίδοση στην ιστορία της ομάδας στη Stoiximan GBL, η οποία μετρά από την χρονιά 1992-93.
Ο διεθνής γκαρντ ανέβηκε στην 18η θέση της λίστας των παικτών με αντίστοιχες επιδόσεις στην ιστορία του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.
Μάλιστα, αυτή είναι η 8η φετινή εμφάνιση με 5+ κλεψίματα στην GBL και η 2η για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Τόμας Ουόκαπ είχε πετύχει πριν από λίγο καιρό την ίδια επίδοση σε εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο DHI”.