Ο Μπούτσκος αποκαλύπτει την «αύρα Τρινκιέρι» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Μπούτσκος αποκαλύπτει την «αύρα Τρινκιέρι» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Παντελής Μπούτσκος παίρνει τα ηνία του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά αύριο, 8 Μαρτίου στις 13:00, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Η ομάδα αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο σε ένα ματς που μετράει για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan GBL. Ο Μπούτσκος μένει στον πάγκο ως το τέλος της σεζόν.

Ντεμπούτο Μπούτσκου απέναντι σε δυνατό Ολυμπιακό

Η προετοιμασία πήγε καλά, με τον νέο κόουτς να μιλάει ανοιχτά για τις δυσκολίες. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην κορυφή, αφού ο Ολυμπιακός παίζει σκληρό μπάσκετ φέτος. Παντελής Μπούτσκος είπε για το ματς:

«Με μία ιδιαίτερη αύρα που έφερε με την παρουσία του ο κόουτς Τρινκιέρι, προετοιμαζόμαστε για μία πολύ απαιτητική αποστολή απέναντι στον Ολυμπιακό. Αρχικά οφείλουμε να ανταποκριθούμε πνευματικά στις απαιτήσεις ενός physical game, αλλά κυρίως να καταφέρουμε να ‘’χακάρουμε‘’ το timing με το οποίο ο αντιπάλoς μας κυκλοφορεί την μπάλα υποδειγματικά, μέσα από διάφορα επιθετικά concepts με πολλαπλές επιλογές. Όσο μεγαλύτερη είναι η πρόκληση, τόσο μεγαλύτερο είναι και το κίνητρο μας. Θέλουμε να δούμε την ομάδα μας να παίζει με ένταση, να παίζει στοχευμένα και να παλεύει για κάθε κατοχή σαν να είναι η τελευταία».

Προκλήσεις και κίνητρα για τον ΠΑΟΚ

Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα βασιστεί στην άμυνα για να ελέγξει το ρυθμό. Ο Μπούτσκος ξέρει καλά τον Ολυμπιακό από παλιότερα ματς, και τώρα βάζει έμφαση στο πνεύμα της ομάδας. Στο πρωτάθλημα, τέτοιοι αγώνες φέρνουν πάντα έξτρα ενέργεια στους παίκτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ