Μίλιτσιτς: «Τεράστια νίκη κόντρα σε μεγαθήριο» – Οι δηλώσεις της Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ μετά τη νίκη (vids)

Μίλιτσιτς: «Τεράστια νίκη κόντρα σε μεγαθήριο» – Οι δηλώσεις της Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ μετά τη νίκη (vids)

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ, νικώντας τον Παναθηναϊκό με σκορ που ήρθε μετά από έντονο αγώνα και την αποβολή του Εργκίν Αταμάν. Οι παίκτες του Άρη έδειξαν χαρακτήρα, παλεύοντας μέχρι το τέλος παρόλο που χρειάστηκαν 45 λεπτά για να πάρουν τη νίκη. Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε μετά το ματς, τονίζοντας την πίκρα για την ήττα σε ένα παιχνίδι που ξέφυγε από τον έλεγχο λόγω της αποβολής του Τούρκου τεχνικού.

Μίλιτσιτς χαρούμενος για την ψυχολογική ώθηση

Ο προπονητής του Άρη, Ντέγιαν Μίλιτσιτς, έκανε τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, δείχνοντας ικανοποίηση για το αποτέλεσμα.

«Σίγουρα είναι μια μεγάλη νίκη. Αντιμετωπίσαμε μια σπουδαία ομάδα η οποία έχει κατακτήσεις Ευρωλίγκας και είναι μεγαθήριο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Προφανώς είναι μια τεράστια νίκη και εξαιρετικά σημαντική για την ψυχολογία μας.

Είμαι χαρούμενος έστω κι αν χρειαστήκαμε 45 λεπτά για να το καταφέραμε. Ο Παναθηναϊκός ήταν το φαβορί, εμείς ελέγξαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του.

Θέλω να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Στον αθλητισμό όλα είναι στο πρόγραμμα. Η νίκη, η ήττα αλλά θέλω να έχουμε μαχητικό πνεύμα. Η ομάδα έβγαλε αντίδραση μετά από μια δύσκολη ήττα στο EuroCup».

{https://exchange.glomex.com/video/v-dg3s6t6oo561?integrationId=40599z1skli3nleq}

MVP Μήτρου-Λονγκ και η γιορτή της νίκης

Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ αναδείχθηκε MVP του αγώνα, βοηθώντας τον Άρη να πάρει το διπλό στην Αθήνα. Οι δηλώσεις του ήρθαν αμέσως μετά, με φόντο την χαρά της ομάδας για αυτή την μεγάλη νίκη κόντρα σε ένα φαβορί όπως ο Παναθηναϊκός. Το ματς είχε ένταση από την αρχή, με τον Άρη να κρατάει τα ηνία για περισσότερη ώρα.

{https://exchange.glomex.com/video/v-dg3s9lszqcg9?integrationId=40599z1skli3nleq}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ