Κακλαμανάκης για τον αγώνα με Κολοσσό: Πολύ physical ομάδα

Κακλαμανάκης για τον αγώνα με Κολοσσό: Πολύ physical ομάδα

Το Περιστέρι Betsson καλείται να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό στη Ρόδο το Σάββατο, σε ένα ματς που φαίνεται αρκετά σκληρό. Ο σέντερ της ομάδας, Δημήτρης Κακλαμανάκης, μίλησε για τις δυσκολίες του αγώνα, μετά την πρόσφατη επιτυχία στην Ευρώπη. Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου ψάχνει νέα νίκη στην Stoiximan GBL, ξεκινώντας από αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι.

Δύσκολη αποστολή στη Ρόδο

Ο αγώνας γίνεται στο κλειστό της Καλλιθέας, στις 22 Νοεμβρίου στις 16:00, και μεταδίδεται από ΕΡΤ SPORTS 1. Οι παίκτες έρχονται από την πρόκριση στους «16» του FIBA Europe Cup, μετά τη νίκη επί της Μπρνο. Ο Κολοσσός δείχνει δυνατός στο γήπεδό του, κάτι που κάνει το ματς ακόμα πιο απαιτητικό.

Σε δήλωσή του, ο Δημήτρης Κακλαμανάκης είπε για το Σάββατο:

«Προερχόμαστε από μια νίκη απέναντι στην Μπρνο και μια σημαντική πρόκριση για εμάς και έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια πολύ physical ομάδα όπως είναι ο Κολοσσός.

Θα είναι σημαντικό για εμάς να παρουσιαστούμε με αυτοπεποίθηση από την τελευταία μας νίκη, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Προετοιμασία και αυτοπεποίθηση

Η ομάδα ετοιμάζεται για物理ική μάχη με τον Κολοσσό, βασιζόμενη στην ατμόσφαιρα από τα τελευταία παιχνίδια. Το Περιστέρι Betsson θέλει να κρατήσει το ρυθμό του στη λίγκα, παίζοντας επιθετικά από την αρχή. Στο ελληνικό μπάσκετ, τέτοια ματς συχνά κρίνονται στις λεπτομέρειες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ