Η ΕΟΚ έβγαλε νωρίς το μεσημέρι τους διαιτητές για δύο αγώνες της GBL, από τους έξι συνολικά της 23ης αγωνιστικής. Οι αγώνες ξεκινούν απόψε, αλλά μόνο για τα δύο πρώτα στις 16:00 έχουμε ονόματα. Το ντέρμπι Παναθηναϊκός–Ολυμπιακός μένει για Δευτέρα.
Διαιτητές στους δύο πρώτους αγώνες
Στο γήπεδο της Καλλιθέας, ο Κολοσσός Ρόδου H Hotels Collection υποδέχεται τον Άρη Betsson στις 16:00, με διαιτητές τους Πιτσίλκας, Κατραχούρας και Μηλαπίδης. Παράλληλα, στην PAOK Sports Arena, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Π. Βίκος Cola, με τους Συμεωνίδη, Κάρδαρη και Αγγελή να σφυρίζουν.
Ο τρίτος αγώνας της ημέρας, ΑΕΚ–Περιστέρι Betsson στο Sunel Arena στις 18:15, δεν έχει ακόμα διαιτητές. Η ΕΟΚ κρατάει τα ονόματα για αργότερα.
Οι υπόλοιποι αγώνες και το μεγάλο ντέρμπι
Αύριο Κυριακή, η Καρδίτσα Ιαπωνική παίζει με τον Πανιώνιο Cosmorama Travel στις 13:00 στο Γ. Μπουρούση, χωρίς γνωστούς διαιτητές ακόμα. Στο Ιβανώφειο, ο Ηρακλής φιλοξενεί το Μαρούσι Chery μισή ώρα αργότερα, και πάλι περιμένουμε.
Τέλος, τη Δευτέρα στο Telekom Center Athens, το ντέρμπι Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός ξεκινάει στις 19:00. Οι διαιτητές βγαίνουν τότε, όπως συμβαίνει συνήθως στα μεγάλα ματς της GBL. Η 23η αγωνιστική τρέχει με γρήγορο ρυθμό, και οι ομάδες ψάχνουν νίκες για τα playoffs.