Κινούμαι Ηλεκτρικά 3: Πληρωμές 4,6 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους σύντομα

Κινούμαι Ηλεκτρικά 3: Πληρωμές 4,6 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους σύντομα

Έρχονται πληρωμές για το “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3″! Εκατοντάδες δικαιούχοι θα λάβουν την επιδότηση στους λογαριασμούς τους.

Έγκριση Πληρωμών “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3

Την Πέμπτη 10 Απριλίου 2025 ξεκινά η καταβολή συνολικά 4.605.719,46 ευρώ σε 1.363 ωφελούμενους του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3”, για την αγορά 1.421 ηλεκτρικών οχημάτων. Η πίστωση αφορά την 6η πληρωμή της δράσης. Η σχετική απόφαση φέρει την υπογραφή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρίστου Δήμα.

Αναλυτική Κατανομή Πόρων

Αναλυτικότερα, τα 4.605.719,46 ευρώ θα κατανεμηθούν ως εξής:

  • 3.283.753,17 ευρώ σε 1.175 φυσικά πρόσωπα
  • 1.321.966,29 ευρώ σε 188 νομικά πρόσωπα

Τρέχουσα Κατάσταση Προγράμματος

Επισημαίνεται ότι τα διαθέσιμα κεφάλαια για την επιδότηση αγοράς ηλεκτρικών αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων, τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις, έχουν εξαντληθεί. Αυτή τη στιγμή, το πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις μόνο για την επιδότηση αγοράς ηλεκτρικών ποδηλάτων. Εάν ενδιαφέρεστε για την αγορά ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου μέσω του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3”, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ