Ροντινέι: Στη Σάντος ως το 2027 μετά την έγκριση του Ολυμπιακού για την αποδέσμευσή του

Ροντινέι: Στη Σάντος ως το 2027 μετά την έγκριση του Ολυμπιακού για την αποδέσμευσή του

Ο Ροντινέι μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη Βραζιλία. Ο 34χρονος δεξιός μπακ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Σάντος και απομένει η τυπική αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο δεσμεύεται έως τις 30 Ιουνίου 2027.

Οι επαφές του παίκτη με τους Πειραιώτες για τη λύση του συμβολαίου βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Το βραζιλιάνικο ge/Globo γράφει ότι υπάρχει αισιοδοξία πως η συμφωνία θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ ο δημοσιογράφος Βενέ Κασαγκράντε λέει πως οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν το «πράσινο φως» για να προχωρήσει το deal. Ο Ροντινέι αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα για τις ιατρικές εξετάσεις.

Στη Βραζιλία κάνουν λόγο για συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2027, διάρκειας ενός έτους και τεσσάρων μηνών. Στα ελληνικά ρεπορτάζ, πάντως, ακούστηκε και το σενάριο των 2,5 ετών.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ενημερώσει τον έμπειρο μπακ και τον μάνατζέρ του ότι μπορούν να αναζητήσουν νέο σύλλογο. Έτσι κλείνει μια παρουσία που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2023, με τον Ροντινέι να ξεπερνά τις 135 επίσημες συμμετοχές, 12 γκολ και 24 ασίστ. Μαζί με την ομάδα κατέκτησε το Conference League τη σεζόν 2023/24.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ