Άρης – Ατρόμητος: Κρίσιμη αναμέτρηση για τις ευρωπαϊκές θέσεις 5-8 στο Χαριλάου

Άρης – Ατρόμητος: Κρίσιμη αναμέτρηση για τις ευρωπαϊκές θέσεις 5-8 στο Χαριλάου

Ο Άρης παίζει σήμερα με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Το ματς ξεκινά στις 17:00 και μεταδίδεται από NovaSports 2 και bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Και οι δύο ομάδες θέλουν βαθμούς για να μείνουν ή να μπουν στο γκρουπ 5-8.

Ο Γρηγορίου ψάχνει την πρώτη νίκη στον πάγκο του Άρη

Οι παίκτες του Άρη κάθονται στην 6η θέση με 28 βαθμούς. Ο Ατρόμητος ακολουθεί στην 8η με 27, οπότε η διαφορά είναι ελάχιστη. Μια νίκη θα δώσει ανάσα στους γηπεδούχους.

Μετά το ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου, η ήττα 3-1 πονάει βαθμολογικά. Παρόλα αυτά, η ομάδα έδειξε πράγματα μπροστά με Γκαρέ, Πέρεθ και Ράτσιτς που σκόραρε. Ο προπονητής μίλησε ξεκάθαρα για το τι χρειάζεται.

«Το μήνυμα στους παίκτες είναι ότι είναι μονόδρομος να μπούμε στο γκρουπ 5-8! Δεν υπάρχει δεύτερος δρόμος, δεύτερη επιλογή κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Στα παιχνίδια που απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου πρέπει να παλέψουμε μόνο για τη νίκη, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Το πρώτο που θέλουμε είναι να είμαστε μέσα στο γκρουπ 5-8, που πιστεύω ότι θα είμαστε. Το λέω όχι γιατί γενικώς είμαι αισιόδοξος, αλλά επειδή αυτή την εικόνα έχω από τους παίκτες με τη δουλειά που κάνουν σε καθημερινή βάση», είπε ο Γρηγορίου. Θέλει να κάνει το πρώτο του διπλό ως τεχνικός.

Δεν παίζει ο Γαλανόπουλος, ο Γένσεν, ο Σούντμπεργκ, ο Μισεουί και ο Φαντιγκά. Για τον Αλφαρέλα μένει να φανεί αν ξεπέρασε την ίωση. Η αποστολή δεν βγήκε ακόμα.

Ο Ατρόμητος σε φόρμα, με δύο σερί νίκες

Ετοιμάζεται να χτυπήσει πόρτα στο 5-8 ο Ατρόμητος. Πήρε δύο νίκες подряд για πρώτη φορά φέτος. Πρώτα 2-1 εκτός με Asteras AKTOR, μετά 1-0 με Παναιτωλικό στο Περιστέρι.

Το γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό το έβαλε ο Μπακού. Ήρωας έγινε ο Γκουγκεσασβίλι στο ντεμπούτο του, με απόκρουση σε πέναλτι του Μάτσαν. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει σχεδόν όλους διαθέσιμους.

Μόνο ο Αλεξέι Κοσέλεφ λείπει τραυματίας εδώ και καιρό. Επιστρέφουν ο Λευτέρης Χουτεσιώτης μετά την κάρτα και ο Δημήτρης Τσακμάκης. Η αποστολή περιλαμβάνει: Αθανασίου, Γκουγκεσασβίλι, Χουτεσιώτης, Κίνι, Μουντές, Παπαδόπουλος, Ούρονεν, Μανσούρ, Τσακμάκης, Μήτογλου, Σταυρόπουλος, Καραμάνης, Αμπαρτζίδης, Μίχορλ, Μουτουσαμί, Τσιγγάρας, Τσιλούλης, Τζοβάρας, Γιουμπιτάνα, Μπάκου, Πνευμονίδης, Ουκάκι, Τσούμπερ, Τσαντίλας, Φαν Βέερτ.

Πιθανή ενδεκάδα Άρη (Γρηγορίου): Αθανασιάδης – Τεχέρο, Φαμπιάνο, Σούντμπεργκ, Μεντίλ – Ράτσιτς, Χόνγκλα – Πέρεθ, Γκαρέ, Δώνης – Καντεβέρε.

Πιθανή ενδεκάδα Ατρομήτου (Κέρκεζ): Γκουγκεσασβίλι – Μουντές, Σταυρόπουλος, Μανσούρ, Ούρονεν – Μουτουσαμί, Τσιγγάρας – Γιουμπιτάνα, Μίχορλ, Μπάκου – Τσούμπερ.

Διαιτητής ο Παπαπέτρου, βοηθοί Πετρόπουλος και Καραγκιζόπουλος. Τέταρτος ο Μέγας, VAR Κουμπαράκης και Φωτιάς. Η Super League φέτος έχει γίνει πιο σφιχτή στα playoffs.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ