Η Serie A μπαίνει στη φάση της 15ης αγωνιστικής, χωρίς εκείνα τα καυτά ντέρμπι που περιμένουμε πάντα με αγωνία. Οι μεγάλοι του πρωταθλήματος δοκιμάζονται σε πιο απαιτητικά έδρα, ενώ το πρόγραμμα ξεκινά απόψε με ένα ματς που μπορεί να εκπλήξει. Χωρίς πολλές εκπλήξεις στη λίστα, αλλά αρκετή ένταση για όλους.
Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής ξετυλίγεται βήμα βήμα
Απόψε στις 21:45, η Λέτσε υποδέχεται την Πίζα και ελπίζει να πάρει βαθμούς εντός έδρας. Στο Σάββατο, τρία παιχνίδια κρατούν το ενδιαφέρον ψηλά: Τορίνο εναντίον Κρεμονέζε στις 16:00, Πάρμα με Λάτσιο στις 19:00 και Αταλάντα κόντρα σε Κάλιαρι στις 21:45. Η Κυριακή φέρνει πέντε αναμετρήσεις, με την Ουντινέζε να φιλοξενεί τη Νάπολι στις 16:00 και την Ίντερ να ταξιδεύει στην έδρα της Τζένοα στις 19:00.
Ξεκινά η Κυριακή με Μίλαν–Σασουόλο στις 13:30, αμέσως μετά έρχεται Φιορεντίνα εναντίον Βερόνα στις 16:00. Το βράδυ κορυφώνεται με Μπολόνια–Γιουβέντους στις 21:45, ένα ματς που πάντα δίνει θέαμα. Τη Δευτέρα, η Ρόμα παίζει με την Κόμο στο Ολίμπικο στις 21:45 – μια καλή ευκαιρία να πάρει ανάσα.
Η 16η αγωνιστική έρχεται με αναβολές και μεγάλα ζευγάρια
Μετά από λίγες μέρες, η 16η αγωνιστική ξεκινά Σάββατο 20 Δεκεμβρίου με Λάτσιο–Κρεμονέζε στις 19:00 και Γιουβέντους–Ρόμα στις 21:45, ένα κλασικό που υπόσχεται φωτιά. Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει Κάλιαρι–Πίζα στις 13:30, Σασουόλο–Τορίνο στις 16:00 και Φιορεντίνα–Ουντινέζε στις 19:00. Δύο ματς αναβλήθηκαν: Νάπολι–Πάρμα, Βερόνα–Μπολόνια και Κόμο–Μίλαν, οπότε περιμένουμε νέες ημερομηνίες σύντομα.
Γενικά, η Serie A συνεχίζει με ρυθμό γιορτών, αλλά οι ομάδες πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένες πριν τις διακοπές.