Η Δράμα 1986 πέρασε νικηφόρα από το Άργος. Με σκορ 27-21 έσπασε την άμυνα του Διομήδη, χάρη σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και έδωσε ώθηση στην ομάδα ενόψει Ευρώπης. Το παιχνίδι, μέρος της 9ης αγωνιστικής της Handball Premier, έγινε Τετάρτη στο κλειστό «Δημήτρης Κραχτίδης», προκαλώντας ενθουσιασμό στους φιλάθλους.
Η ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη πανηγύρισε έτσι τη δεύτερη διαδοχική επιτυχία της στο πρωτάθλημα. Ακολούθησε αυτή κόντρα στον Φέρωνα Βέροιας, και τώρα η ψυχολογία ανεβαίνει. Πρόκειται για κίνηση απαραίτητη, αφού το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 20:30, οι παίκτες πετούν για Τσεχία. Θα αντιμετωπίσουν την Ντούκλα Πράγας στον πρώτο αγώνα του 3ου γύρου στο European Cup ανδρών, φάση «32». Κάτι τέτοιο, βέβαια, μπορεί να κρύβει εκπλήξεις σε ξένο έδαφος. Το χάντμπολ, άλλωστε, έχει δει στην Ελλάδα ομάδες όπως ο Ολυμπιακός να λάμπουν σε ευρωπαϊκά πατώματα εδώ και χρόνια.
Η πτώση του Διομήδη και οι επόμενες προκλήσεις
Ο Διομήδης Άργους δέχτηκε πλήγμα. Ήρθε η δεύτερη ήττα σερί, μετά από αυτή εντός έδρας με τον Ιωνικό. Οι παίκτες φάνηκαν κουρασμένοι, ίσως από ρυθμό προπονήσεων.
Η εικόνα της βαθμολογίας
Μετά από οκτώ αγώνες, η ΑΕΚ κρατάει την κορυφή με 16 βαθμούς. Ακολουθούν Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή με 14 και ΠΑΟΚ με 12. Στο κατώτερο μέρος, ο Φέρωνας Βέροιας μένει με μόλις 1. Η Δράμα, παίζοντας εννέα ήδη, συγκεντρώνει 6 βαθμούς—αρκετοί για να ονειρεύονται παραμονή. Ποιος ξέρει αν αυτή η νίκη αλλάξει τα δεδομένα από δω και πέρα;