Η Ναταλία Γερμανού αποχαιρετά τη Ναταλία Αργυράκη από το «Καλύτερα δε γίνεται» με έντονη συγκίνηση on air

Η Ναταλία Γερμανού αποχαιρετά τη Ναταλία Αργυράκη από το «Καλύτερα δε γίνεται» με έντονη συγκίνηση on air

Μια συγκινητική στιγμή αποχαιρετισμού σημάδεψε το τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού, την Κυριακή 6 Ιουλίου, κλείνοντας με έντονα συναισθήματα τη φετινή σεζόν.

Αποχαιρετισμός της Ναταλίας Αργυράκη μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ναταλία Γερμανού, αφιέρωσε τα πρώτα λεπτά της εκπομπής για να αποχαιρετήσει τη δημοσιογράφο και συνεργάτιδα Ναταλία Αργυράκη, η οποία αποχωρεί μετά από πέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας.

Με μια θερμή ομαδική αγκαλιά, η Ναταλία Γερμανού τόνισε: “Σε αγαπάμε πάρα πολύ, αυτό δεν θα αλλάξει με τίποτα”, εκπέμποντας τη βαθιά εκτίμηση της για τη συνάδελφό της.

Συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για το τηλεοπτικό «σπίτι» που βρήκε

Η ίδια η Ναταλία Αργυράκη, με έντονα συγκινημένη φωνή, ανταποκρίθηκε: “Κι εγώ σας αγαπώ πιο πολύ. Δεν αρκεί ένα ευχαριστώ να πω για τον χώρο που βρήκα για την αγκαλιά και το σπίτι. Εδώ είναι το σπίτι μου.”

Μηνύματα αγάπης και υποστήριξης για το νέο ξεκίνημα

Η Ναταλία Γερμανού διαβεβαίωσε πως το τηλεοπτικό πλατό και η ομάδα θα αποτελούν πάντα το σπίτι της Αργυράκη, λέγοντας: “Εδώ θα είναι πάντα το σπίτι σου. Μπορείς πάντα να έρχεσαι να πίνεις ένα καφεδάκι τα Σαββατοκύριακα.”

Αποκαλύπτοντας παράλληλα τη συγκίνηση που έχει ζήσει και στο παρελθόν με αποχωρισμούς στην ομάδα, πρόσθεσε:

  • Η πρώτη ήταν όταν έφυγε ο Κώστας Τσουρός, που “βαλαντώσαμε στο κλάμα”.
  • Η δεύτερη είναι η σημερινή στιγμή, εξίσου φορτισμένη.
  • Ένα νέο κεφάλαιο σε ασφαλές και αγαπησιάρικο περιβάλλον

    Η Ναταλία Γερμανού απέφυγε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τα επαγγελματικά βήματα της Αργυράκη, επισημαίνοντας ότι οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν επίσημα, αλλά διαβεβαίωσε: “Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι πάει σε ασφαλές, δικό μας περιβάλλον, αγαπησιάρικο, οπότε είμαι πολύ ήσυχη για εκείνη.”

    Με μια τελευταία, ζεστή αγκαλιά, έκλεισε το συγκινητικό αυτό κεφάλαιο με τη διαβεβαίωση πως η Ναταλία Αργυράκη θα παραμείνει πάντα μέλος της οικογένειας του “Καλύτερα δε γίνεται”.

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ