Αγωνία στην Παναχαϊκή: Ο Μενσά στο Νοσοκομείο

Αγωνία στην Παναχαϊκή: Ο Μενσά στο Νοσοκομείο

Ανησυχία στην Παναχαϊκή έχει προκαλέσει η περιπέτεια υγείας του Γιακόμπ Μενσά, ενός από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Όπως μετέδωσε το sport-fmpatras.gr, ο 24χρονος Γκανέζος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό της Παναχαϊκής, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας. Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να λάβει εξιτήριο εντός της ημέρας. Ωστόσο, οι θεράποντες ιατροί έχουν κρίνει απαραίτητο να υποβληθεί σε μια σειρά εξειδικευμένων διαγνωστικών εξετάσεων, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της αδιαθεσίας και να διευκρινιστεί η κατάσταση της υγείας του νεαρού ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής. Η ομάδα και οι φίλαθλοι αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ευχόμενοι στον Γιακόμπ Μενσά ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ