Μπαρτζώκας: «Πρέπει να είμαστε σε καλή φόρμα, τον τελευταίο καιρό στο ΣΕΦ παίζουμε 15-20 λεπτά»

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να είμαστε σε καλή φόρμα, τον τελευταίο καιρό στο ΣΕΦ παίζουμε 15-20 λεπτά»

Η ΑΕΚ Betsson διατήρησε ανταγωνιστικότητα για ένα ημίχρονο, αλλά ο Ολυμπιακός επέδειξε σημαντική βελτίωση στο δεύτερο και επικράτησε με 92-75, παίρνοντας προβάδισμα 1-0 στη σειρά τους.

Μετά τον αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επεσήμανε τη σημασία για την ομάδα του να μη συνεχίσει να παρουσιάζει κοιλιά στην απόδοσή της σε μόλις 15-20 λεπτά κάθε αγώνα, καθώς επέστησε την προσοχή στην ανάγκη για άμεση αναβάθμιση στην απόδοση του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ο πρώτος αγώνας των πλέι-οφ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αντιμετωπίσαμε την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Πιστεύω ότι ομάδες όπως αυτή, παρά τα προβλήματα, πάντα βρίσκουν κίνητρο να αντιμετωπίσουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός λόγω της ποιότητάς τους και της περηφάνειάς τους. Ο αντίπαλός μας ήταν πολύ ανταγωνιστικός για 25 λεπτά. Οι παίκτες μας δεν ήταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ένταση ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε ακόμα έναν αγώνα το Σάββατο και μετά ακολουθεί το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Οι παίκτες πρέπει να αντιμετωπίσουν τους εαυτούς τους με ένταση, διότι αν δεν το κάνουν, δεν θα είναι επαρκώς προετοιμασμένοι για τον ημιτελικό με την Ρεάλ. Δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι θα αλλάξει ξαφνικά κάτι. Δεν έχω παράπονο από την προπόνηση αλλά τον τελευταίο καιρό σε κάθε αγώνα εδώ στο ΣΕΦ παίζουμε 15-20 λεπτά μπάσκετ και δεν είναι πλέον αρκετό. Κατανοώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σε όλα τα επίπεδα, αλλά πρέπει να βρούμε αμέσως την κατάλληλη φόρμα για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ