Ο Φάμπιο Φονίνι αγωνίζεται αυτήν την εβδομάδα στο Challenger της Τζένοα και πήρε την πρόκριση στον τελικό αφού νίκησε τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο με 6-3, 6-4 στα ημιτελικά.
Ωστόσο, ό,τι έκανε αίσθηση ήταν ο πανηγυρισμός του Φονίνι μετά το τέλος του αγώνα, όπου μιμήθηκε τον Μπεν Σέλτον και τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Ο Φονίνι έκανε τον πανηγυρισμό “κλείσιμο του τηλεφώνου” του Μπεν Σέλτον/Νόβακ Τζόκοβιτς αφού κέρδισε στη Γένοβα.
Αυτό ήταν ένα μήνυμα προς τον αρχηγό της ιταλικής ομάδας του Davis Cup, που δεν τον κάλεσε να συμμετάσχει φέτος.
Μην εκνευρίζεις τον Φάμπιο. Θα σε αφήσει με παγωνιά στα αυτιά σου….
— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) September 10, 2023
Ωστόσο, προφανώς αυτό δεν είχε να κάνει με τους δύο ημιφιναλιστ του US Open, αλλά με την απογοήτευση του Φονίνι για το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην Ιταλική Εθνική Ομάδα για τους αγώνες της προκριματικής φάσης που θα πραγματοποιηθούν από τις 12 έως τις 17 Σεπτεμβρίου στην Μπολόνια.
ΟΜΑΔΑ A 🇨🇦🇮🇹🇸🇪🇨🇱
📍 Μπολόνια
🗓 12-17 Σεπτεμβρίου #DavisCup pic.twitter.com/sUnN8XNuyK
— Davis Cup (@DavisCup) 15 Αυγούστου 2023
Αποθέωση στο βίντεο