Νίκη και πρώτος πόντος ATP για τον Δημήτρη Σακελλαρίδη

Νίκη και πρώτος πόντος ATP για τον Δημήτρη Σακελλαρίδη

Ο Δημήτρης Σακελλαρίδης κατάφερε να κερδίσει στο τουρνουά του Koszalin στην Πολωνία και να προκριθεί στη φάση των “16”.

Μετά από έναν αγώνα διάρκειας δύο ωρών και 15 λεπτών, ο νεαρός παίκτης επικράτησε του Άντονι Ράιτ με σκορ 6-3, 4-6, 6-2 και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην ATP.

Ο 17χρονος Δημήτρης Σακελλαρίδης κατέκτησε τον πρώτο του βαθμό ATP, προκρίνοντας στη φάση των “16” στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Koszalin στην Πολωνία. Ο αθλητής ξεκίνησε από τα προκριματικά και συνεχίζει με ενθουσιασμό την προσπάθειά του στο 15άρι τουρνουά της ITF.

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον αδερφό των Σαπφούς και Μιχάλη Σακελλαρίδη, παρουσιάζοντας θαυμάσια επίδοση από την προκριματική φάση μέχρι τώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ