Η Ίγκα Σφιόντεκ ανακοίνωσε με χαρά της ότι έγινε μέλος της “Team Visa” ως παγκόσμια πρέσβειρα. Η πολωνική αθλήτρια εξέφρασε τη χαρά της που ανήκει στην ίδια ομάδα με την Ολυμπιονίκη του σκι, Μικαέλα Σίφριν.
“Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος της Team Visa ως παγκόσμια πρέσβειρα! Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέρος αυτής της απίστευτης ομάδας αθλητών. Ανυπομονώ για τα κοινά μας έργα, να έχουμε αντίκτυπο και να μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τον αθλητισμό με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο… Και πού αλλού θα μπορούσα να είμαι στην ίδια ομάδα με τη Μικαέλα Σίφριν”, έγραψε η Σφιοίντεκ σε δημοσίευσή της στο Instagram.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ίγκα Σφιόντεκ και η Μικαέλα Σίφριν είναι υποψήφιες για το βραβείο της καλύτερης αθλήτριας από το Women’s Sports Foundation.
Ροζ βίντεο